Сонував како се наогам во Македонија , Куманово .. Ама Куманово имаше море,беше многу убаво и среден град ... Јас,Мајка ми и другарка и на мама шетавме покрај морето,одеднаш почна да дува силенн ветар ,морето имаше огромни бранови , мајками смирена ми рече:Ауу с'га е наш ред ... Бев свесна дека е време едни војници од градот да не одведат на некоја задача ,сите луге од градот имаа задачи.. Но јас бев свесна дека е сон и го протумачив и на мама и реков:Мамоо ! Нели гделаш што правив сс нас људи експерименти,мамо у пекол смо!Неможев они да ни кажуве на нас некои задатци ,овој е наш живот.. ЈА НЕ ИДУИ!
![Лут :mad :mad](/images/emoji/angry_animated.png)
... Мама:Moрамо! Jaс:Ти прави што сакаш!Твој избор ... ЈАс бесна,незнам што да правам , здогледав на еден пат еден бел убав автомобил , се упатив кон него ,велегов во него , бев свесна дека имам во џебот бнекакви клучеви,ама овие што ги извадив беа златни и вклучив автомобилот(но незнам да возам
![Тажен :( :(](/images/emoji/sad_animated.png)
) .. почнав да управувам со него,беше многу лесно одколку што мислев ..Но Автомобилот почна да се дига накај небото,а од небото светеше сонце ... Се разбудив
![Изненаден :eek :eek](/images/emoji/surprised_animated.png)
,Баш сакав да видам што ке се случи потоа .. Какви се глупости сонувам ..
Луге има ли некој по форумот што знае да ги протумачи соновите ?