Сонував како се наогам во Македонија , Куманово .. Ама Куманово имаше море,беше многу убаво и среден град ... Јас,Мајка ми и другарка и на мама шетавме покрај морето,одеднаш почна да дува силенн ветар ,морето имаше огромни бранови , мајками смирена ми рече:Ауу с'га е наш ред ... Бев свесна дека е време едни војници од градот да не одведат на некоја задача ,сите луге од градот имаа задачи.. Но јас бев свесна дека е сон и го протумачив и на мама и реков:Мамоо ! Нели гделаш што правив сс нас људи експерименти,мамо у пекол смо!Неможев они да ни кажуве на нас некои задатци ,овој е наш живот.. ЈА НЕ ИДУИ!
... Мама:Moрамо! Jaс:Ти прави што сакаш!Твој избор ... ЈАс бесна,незнам што да правам , здогледав на еден пат еден бел убав автомобил , се упатив кон него ,велегов во него , бев свесна дека имам во џебот бнекакви клучеви,ама овие што ги извадив беа златни и вклучив автомобилот(но незнам да возам
) .. почнав да управувам со него,беше многу лесно одколку што мислев ..Но Автомобилот почна да се дига накај небото,а од небото светеше сонце ... Се разбудив
,Баш сакав да видам што ке се случи потоа .. Какви се глупости сонувам ..
Луге има ли некој по форумот што знае да ги протумачи соновите ?