Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Што не? :/
Не можам веќе да се снајдам.....
али во главно ми се врти една личност по соновите ........... и таман кога треба да кренам на повикот од таа личност се будам :/
бев во рацете на мајка ми, а со главата на нејзиното рамо, шетавме низ природа и одеднаш видов куче зад нас, ја подадов раката така преку рамото и кучето ми го одгриза прстот е ај сега...
поглупав и подепримирачки сон не сум сонувала до сега.. :/
Чуден сон...летам високо,слободно се движам низ воздухот без никаква тешкотија,во родниот крај на мајка ми.Под мене мене планини,цвеќиња,зеленило,невидени убавини.Прелетувам од крај до крај и уживам во прекрасната глетка.После тоа како да ми ја снемува таа сила,се враќам назад и во сонот им кажувам на моите блиски каде сум била,како се било неверојатно...тие само ме гледаат и се чудат...и продолжив уште да сонувам други неповрзани работи ама ова ми беше дури и малку језиво.
Ужасно сониште. Бев на концерт, на некој непознат бенд. Неможев да слушам, неможев да се движам а знаев дека ме бркаат за да ме убијат. Луѓето почнаа да се преобразуваат...
- треба да намалам со гледање некои чудни филмови.