Што сонувавте денес?

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,353
3,846
1,153
Си го сонував сопствениот погреб, со сите темании, од капење, до закопување. Дури и се нервирав зошто ми мешаат адети...
Уште не можам да се соземам у тит.
 

BaceE

Нов член
26 октомври 2017
17
8
3
Го сонував него мојот сакан како ме гонеше а јас сум бегала и кога ме фанал ме бакна а јас во тој момент му кажав дека го сакам и тогаш ме одби како не сакал да биде со мене. И после тоа ми вика малечка, а јас не ме викај малечка не сум за тебе јас малечка.