Што сакате да правите додека врне?

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
Кога врне се радувам оти имам лозје (ако е мирен дождот де ) ....инаку се сакам да правам , да се шетам, да одам на кафе , да седам дома да глеам филм, сакам да седам на тераса особено пролетните дождови коа се...сакам дожд ама сакам и сонце потоа...е едно нешто не ми се допаѓа а тоа е кога дождот е проследен со грмотевици:confused:
 

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,130
1,066
113
Скопје
www.statik-group.com
Кога врне се радувам оти имам лозје (ако е мирен дождот де ) ....инаку се сакам да правам , да се шетам, да одам на кафе , да седам дома да глеам филм, сакам да седам на тераса особено пролетните дождови коа се...сакам дожд ама сакам и сонце потоа...е едно нешто не ми се допаѓа а тоа е кога дождот е проследен со грмотевици:confused:
Кога грми е најинтересно.Додава посебен ефект на целата таа прекрасна атмосфера :)