Што сакате да правите додека врне?

Ѕид на плачот

Истакнат Член
20 септември 2016
222
113
343
28
Скопје
...почина времето, кога сакав да шетам надвор, ко ретардирана док врне, да ме наврни, зошто? ...дека будала. А, имав и уште едно другарче шо сакаше така и си седевме надвор да не накисни, така стоевме само, одевме до продавница, трчавме... Божји диЗастЕр.
Сега додека врне, сакам дома да си седам, да си спијам, да гледам ТВ, некое филмче, еве и сега моментално многу врне, па се најдов на форумов, неслучајно.
 

Tantara

Староседелец
31 октомври 2013
456
692
1,103
Исто што и кога не врне :))) Само малку порасеана сум :)