Што НЕ сакате да јадете!?

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
58 kg i ne mi precat (ne deka sakam da se odbranam) ama mislam deka vo svetot kako sto nema predrasudi za bojata na kozata taka ne treba da ima i za kolazata.Sepak sto se poubavi tie sto imaat 40 ili po malce od tie so 50 ili 60 kg pa nagore
Јас имам 70кг и се си јадам и немам мерка понекогаш, поготово ако е чоколадо :gladen
Не сакам Црн домат, бамја и кељ

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
58 kg i ne mi precat (ne deka sakam da se odbranam) ama mislam deka vo svetot kako sto nema predrasudi za bojata na kozata taka ne treba da ima i za kolazata.Sepak sto se poubavi tie sto imaat 40 ili po malce od tie so 50 ili 60 kg pa nagore
Па 58 кг се одлична тежина според мене...Сега сепак зависи и од висината....
Инаку за никаква предрасуда не се зборува...Се зачудив кога рече дека јадеш само брза храна..Јас многу одамна немам пробано брза храна а сепак се борам со тежината...
Блазеси ти што ги имаш тие килограми а јадеш многу брза храна ! :)

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
со 52кг. сум си задоволна, а јадам релативно многу количински, повеќе пати дневно..знам да јадам и брза храна али најчесто јадам нешто здраво..се препукнувам моментално со мандарини, многу јадам салата(краставица, домат најмногу) и никако неможам да се откажам од чоколадото во секаков облик (кога одев во теретана претерано многу благо јадев, најчесто пред тренинг):D

многу значи и вежбањето, колку сакаш не јади, да можда ќе бидеш слаб али млитав, а тоа не ми се свиѓа никако..најдобро е да јадеш умерено од се, редовно да вежбаш и верувам дека никој така не би имал проблем со килажата и со својот изглед :)

не обожавам боранија, мед, млеко(бело), лук, ориз....што не значи дека не ги јадам али тоа се случува ретко, најчесто никогаш "сами" туку врзани со друга храна :)

Реми

Староседелец
18 февруари 2012
542
957
1,093
У близина
Спанаќ, спанаќ и спанаќ! :frantic

Одвартно тревиште. Самата помисла на него ме тера на повраќање, заедно со пачата, чкембе чорбата и остали специјалитети од свинско - потенцирано чварки.

• Ми се допаѓа
Реакции: Solstice

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Спанаќ, спанаќ и спанаќ! :frantic

Одвартно тревиште. Самата помисла на него ме тера на повраќање, заедно со пачата, чкембе чорбата и остали специјалитети од свинско - потенцирано чварки.
Набројаниве,плус боранија,брокули и ананас.

• Ми се допаѓа
Реакции: Реми