Што НЕ сакате да јадете!?

Bibi@

Староседелец
Најфотограф
1 март 2012
399
743
1,103
Торти,колачи,чололади...

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Боранија, мајонез,телешко и свинско месо,пифтија ,ориз и компири тавче,џигери,се што е многу мрсно како прижени лепчиња,пржени јајца, и класичната пица...пица може да помине вегетаријанска или пак со морски плодови а оние салами неее ;) И многу благи торти...Само овошни или пак со по лесен фил .Тоа е тоа што ми текнува за сега :)

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Лук, кромид, праз - не доаѓа во обзир.
Пача, џигери - секој коментар е излишен. :nah
Боранија, цвекло, маслинки, тиква, ЈАРЕШКО МЕСО (бљак), кикирики. А и мајонезот нешо не ми праи ќеф посебно.

Libra

Староседелец
15 февруари 2012
208
327
673
мајонез, кромид, лук ,праз, боранија, пача-(не знам како может да ја јадет од самото гледање ми се грозит)

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Мислам дека нема нешто што не сакам да јадам, нешто мање нешто више ама воглавно се. И би сакал да пробам некои чудни јадења од разни кујни во светот, само од Тајван единствено не би пробал

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Mardy Bum

Староседелец
25 април 2012
177
180
643
behind you!
работи кои не ги јадам: ајвар, пинџур, пржени пиперки, пржени јајца/кајгана, праз, пржен спанаќ, мусака, сарми, кромид, лук, салама, шунка, чајна, кулен, урда, компир/зелка манџа, козји и овчи млечни производи, пача, полнети пиперки
работи кои не ги обожавам и многу ретко ги јадам: месо, јогурт, мајонез салата, пржени компирчиња
сигурно има уште некои работи кои не ги јадам ама да не ги мислам оти некако и овие многу испаднаа :banghead

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
работи кои не ги јадам: ајвар, пинџур, пржени пиперки, пржени јајца/кајгана, праз, пржен спанаќ, мусака, сарми, кромид, лук, салама, шунка, чајна, кулен, урда, компир/зелка манџа, козји и овчи млечни производи, пача, полнети пиперки
работи кои не ги обожавам и многу ретко ги јадам: месо, јогурт, мајонез салата, пржени компирчиња
сигурно има уште некои работи кои не ги јадам ама да не ги мислам оти некако и овие многу испаднаа :banghead
е кои работи ги јадеш де? :rofl Сите работи што се за јадење ги отпиша од листата. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky, Lady* and foREVer