Ти па ич не си модерен.Шо е тоа семе синапово?
![Се мисли :^) :^)](/images/emoji/wonder_animated.png)
Повели...не знам колку ќе бидеш благодарен.
![Зелен :zelen :zelen](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Ти па ич не си модерен.Шо е тоа семе синапово?
Алоо...заебанција значиКо на пример покажување некултура и простилук?!
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
@SaladinСаладине,Аладине,па зарем на мене што сум родила ми кажуваш за разлика!Тоа чувство Ти нема никогаш да го дознаеш,дај малку олабави од стегите.Поентата е дека таков народ сме,прво чекаме да не здоболи после идеме на лекар,а за на гинеколог и ден денес несакам такви посети.
Ти па ич не си модерен.Keep it up with the cool kids, damn it!
Повели...не знам колку ќе бидеш благодарен.![]()
Тоа се нарекува дискусија. Ако нема 'препукување' тогаш тоа е едноумие и диктатура. Секој има право да го искаже своето мислење. Истото е загарантирано со правилникот на форумот. А ако на некој не му се допаѓа нешто, тогаш има опција за одјавување. Да живее ДонБасс!
како ептен мала сакав да бидам нинџа![]()
иронија.....завршив електро.....се запишав информатика.....работам во текстилка.....
се запишав електро иако несакав. се запишав информатика зашто изгубив желба за учење, и не сакав да ги изложам моите на трошок за студии подалеку. Останав ПП. Нешта што отсекогаш ми оделе се географијата и историјата. Откако ќе ја завршам проклетава информатика, одам на географија макар последно ми било
Тоа беше кога бев мал. Бев неодлучен за средно. ме попишманија, татко ми: 'занает си е занает' - алудирајќи на стручно училиште.За географија и историја не ти треба факс, one can be informed amateur, ионака шансите за работа со такви факсови (посебно географија) се помали од шансата Лихтенштајн да игра на ЕП2016. Врски, партии и чекање да се пензионира наставен кадар, во иноземство пак џабе се` така да... имаш на нет све шо ти треба in this day and age.![]()
За тебе уште животот не е започнат штом ги немаш.@Electra
Треба да си купам едни лајнарки.