Ти па ич не си модерен. Keep it up with the cool kids, damn it!Шо е тоа семе синапово?
Повели...не знам колку ќе бидеш благодарен.
Ти па ич не си модерен. Keep it up with the cool kids, damn it!Шо е тоа семе синапово?
Алоо...заебанција значиКо на пример покажување некултура и простилук?!
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
@SaladinСаладине,Аладине,па зарем на мене што сум родила ми кажуваш за разлика!Тоа чувство Ти нема никогаш да го дознаеш,дај малку олабави од стегите.Поентата е дека таков народ сме,прво чекаме да не здоболи после идеме на лекар,а за на гинеколог и ден денес несакам такви посети.
Ти па ич не си модерен. Keep it up with the cool kids, damn it!
Повели...не знам колку ќе бидеш благодарен.
Тоа се нарекува дискусија. Ако нема 'препукување' тогаш тоа е едноумие и диктатура. Секој има право да го искаже своето мислење. Истото е загарантирано со правилникот на форумот. А ако на некој не му се допаѓа нешто, тогаш има опција за одјавување. Да живее ДонБасс!
како ептен мала сакав да бидам нинџа
иронија..... завршив електро.....се запишав информатика.....работам во текстилка.....
се запишав електро иако несакав. се запишав информатика зашто изгубив желба за учење, и не сакав да ги изложам моите на трошок за студии подалеку. Останав ПП. Нешта што отсекогаш ми оделе се географијата и историјата. Откако ќе ја завршам проклетава информатика, одам на географија макар последно ми било
Тоа беше кога бев мал. Бев неодлучен за средно. ме попишманија, татко ми: 'занает си е занает' - алудирајќи на стручно училиште.За географија и историја не ти треба факс, one can be informed amateur, ионака шансите за работа со такви факсови (посебно географија) се помали од шансата Лихтенштајн да игра на ЕП2016. Врски, партии и чекање да се пензионира наставен кадар, во иноземство пак џабе се` така да... имаш на нет све шо ти треба in this day and age.
За тебе уште животот не е започнат штом ги немаш.@Electra
Треба да си купам едни лајнарки.