Чет муабети (ти реков-ми рече)

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Страница со решенија за сите проблеми. Нешто како отчет на партијата на власт.

Sent from my ST21i using Tapatalk

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Саладине,Аладине,па зарем на мене што сум родила ми кажуваш за разлика!Тоа чувство Ти нема никогаш да го дознаеш,дај малку олабави од стегите.Поентата е дека таков народ сме,прво чекаме да не здоболи после идеме на лекар,а за на гинеколог и ден денес несакам такви посети.
@Saladin
Се надевам дека нема да се навредиш...
Малку е до стегите а малку повеќе до соживувањето со форумството и избегнување на реалниот свет.
Реалноста е далеку поинаква од форумите.
Соживување до овој степен со идеализмот на животот и живеењето во тој идеален форумски свет е еднаквопропорционално со разочарување од реалноста.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ти па ич не си модерен. :^) Keep it up with the cool kids, damn it!
Повели...не знам колку ќе бидеш благодарен. :zelen

А шо е финтава со ова......некако досадно делува... има некои џиш слики со религиозна содржина...да не се јеховаши нешто?:^)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Тоа се нарекува дискусија. Ако нема 'препукување' тогаш тоа е едноумие и диктатура. Секој има право да го искаже своето мислење. Истото е загарантирано со правилникот на форумот. А ако на некој не му се допаѓа нешто, тогаш има опција за одјавување. Да живее ДонБасс!

Донбас? Не е тоа рударско-индустриски регион, полн со окна, копови, големи оџаци од кои блујат црнила и слабо платена раја?
Ајде да кажеш да живее Тахити, песочни плажи, исунчани жени со цветни низи на градите, морска храна, феноменална клима.... ама донбас...чуден чоек си :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
иронија..... :) завршив електро.....се запишав информатика.....работам во текстилка.....
се запишав електро иако несакав. се запишав информатика зашто изгубив желба за учење, и не сакав да ги изложам моите на трошок за студии подалеку. Останав ПП. Нешта што отсекогаш ми оделе се географијата и историјата. Откако ќе ја завршам проклетава информатика, одам на географија макар последно ми било

За географија и историја не ти треба факс, one can be informed amateur, ионака шансите за работа со такви факсови (посебно географија) се помали од шансата Лихтенштајн да игра на ЕП2016. Врски, партии и чекање да се пензионира наставен кадар, во иноземство пак џабе се` така да... имаш на нет све шо ти треба in this day and age. :)

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
За географија и историја не ти треба факс, one can be informed amateur, ионака шансите за работа со такви факсови (посебно географија) се помали од шансата Лихтенштајн да игра на ЕП2016. Врски, партии и чекање да се пензионира наставен кадар, во иноземство пак џабе се` така да... имаш на нет све шо ти треба in this day and age. :)
Тоа беше кога бев мал. Бев неодлучен за средно. ме попишманија, татко ми: 'занает си е занает' - алудирајќи на стручно училиште.
така гледано: завршив средно кое не го сакав, се запишав на факултет кој не го сакав. А еве 4-та година не сум појден ан факултет. Останав со прва :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider