Лондон е син. А и Англија кај да еВие ќе губите од црвените. Се е во контраста, имам спомнато повеќе пати.
Лондон е син. А и Англија кај да еВие ќе губите од црвените. Се е во контраста, имам спомнато повеќе пати.
Редно е да не пиеш повеќе,јас мисламДраго дневниче...хелоу...и добра ноќ...сношти сонвав глупости, немој вечерва пак....редно е да спијам ко чоек...ај плис да не ја сонвам и неа...оти глата ке ти ја скршам....добра нок бе.
Редно е да не пиеш повеќе,јас мислам
уште еден ваков испад од било која страна, ќе има казнени поени.
Мислам дека е Click, ако убаво погледнав.СДП кој е филмот моментално што го даваат на сител 3 ?
Пази брате...
бај д веј Америка не америка ај за ситни грешки, ама два пати со мала буква! Аааа ќе се караме!
искарај ме беОд кога ти толку многу се трудиш да поправаш печатни грешки? Да те искарам јас сега тебе за „бај д веј“?
Муабетот ми беше почвата е иста ама ,,народот" и ,,народот на функции" не се исти поими.
Е па тој е народот, политичарите не се увезени од Кина, тие потекнуваат од оваа средина и овој нели...народ.
Што носи друго, многу понепријатно прашање кое би предизвикало конспираси киану гримаса кај рајата, а тоа е - дали ваква коруптивно-клептократска кочина е врвот кој двата најбројни народи овде можат да го достигнат?
Но и не е толку важно, се мислам да отворам таен ред и потоа да си барам другарчиња по социјалните мрежи, како оние телемитите
Јас сум мало телемитче ија ија ооооо