Чет муабети (ти реков-ми рече)

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Драго дневниче...хелоу...и добра ноќ...сношти сонвав глупости, немој вечерва пак....редно е да спијам ко чоек...ај плис да не ја сонвам и неа...оти глата ке ти ја скршам....добра нок бе.
Редно е да не пиеш повеќе,јас мислам :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Photographer

Photographer

Amoureux
23 февруари 2012
482
1,394
1,093
Редно е да не пиеш повеќе,јас мислам :zelen

Зајакот му рече на Магарето, леле колкави уши имаш....хахахаххахаа. Јас мислам дека Ти и Хоуп* одличен тандем ке ми сте познавајќи ве, колку-толку...Поздрав

• Ми се допаѓа
Реакции: Aleksis and Хоуп*

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Пази брате... :) :)

бај д веј Америка не америка :) ај за ситни грешки, ама два пати со мала буква! Аааа ќе се караме! :)

Од кога ти толку многу се трудиш да поправаш печатни грешки? Да те искарам јас сега тебе за „бај д веј“? :D

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Од кога ти толку многу се трудиш да поправаш печатни грешки? Да те искарам јас сега тебе за „бај д веј“? :D
:) искарај ме бе :)
Дека во двата постови му е истата грешка со Америка, затоа си му реков :)
А инаку јасно е дека и моите се преполни со грешки оти не пазам ич.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Муабетот ми беше почвата е иста ама ,,народот" и ,,народот на функции" не се исти поими. :)

Е па тој е народот, политичарите не се увезени од Кина, тие потекнуваат од оваа средина и овој нели...народ.
Што носи друго, многу понепријатно прашање кое би предизвикало конспираси киану гримаса кај рајата, а тоа е - дали ваква коруптивно-клептократска кочина е врвот кој двата најбројни народи овде можат да го достигнат?

Но и не е толку важно, се мислам да отворам таен ред и потоа да си барам другарчиња по социјалните мрежи, како оние телемитите :D
Јас сум мало телемитче ија ија ооооо

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Е па тој е народот, политичарите не се увезени од Кина, тие потекнуваат од оваа средина и овој нели...народ.
Што носи друго, многу понепријатно прашање кое би предизвикало конспираси киану гримаса кај рајата, а тоа е - дали ваква коруптивно-клептократска кочина е врвот кој двата најбројни народи овде можат да го достигнат?

Но и не е толку важно, се мислам да отворам таен ред и потоа да си барам другарчиња по социјалните мрежи, како оние телемитите :D
Јас сум мало телемитче ија ија ооооо

Потекнуваат од тој народ, ама забораваат на него и веќе не се дел од него.. Ме разбираш, нели ;) Отворај, тука сме :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider