Чет муабети (ти реков-ми рече)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Незнам како се вика,напишав Хоуп на гугл и ми излезе ова :zelen
Еј фала ти на комплиментот, не ти го заборавам ова, се стопив саде сладолед сега :zelen
Ме спореди со идолот, со божеството на цртаните серии, најдобриот лик што сум го видела и длабоко сум го засакала и врежала во срце!
Ти должам услуга, а сега добра ноќ и лесен сон! :mstickle
tumblr_mf8yldFxfT1r9aisho1_500.gif
17та епизода, 8ма сезона "Brian and Stewie become trapped in a bank vault" :zelen

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Еј фала ти на комплиментот, не ти го заборавам ова, се стопив саде сладолед сега :zelen
Ме спореди со идолот, со божеството на цртаните серии, најдобриот лик што сум го видела и длабоко сум го засакала и врежала во срце!
Ти должам услуга, а сега добра ноќ и лесен сон! :mstickle
Ќе си удрам бокс! Не си нормална...:zelen
А ако сакаш да ми посакаш добра ноќ,имаш посебна тема јасно?Ќе одиш по правилата...Ај чао!

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
Јас сум виолетова :rolleyes:

Јас сум како сонцето кога зајдува, ама што... правилата сепак тука се премногу строги.

Сега читав за потпис што како и се нешто не смееш. Зошто не за интересни мали сликици?
Зошто не за линк до сопствена страница (блог)?
Ако веќе го трошам времето тука на пример за дискусии кои мене ме интересираат, зошто да не поставам линк до моја страница? Тоа е обострана соработка :)

На почетокот ipopovski дозволи (си прашав уредно), па потоа се пишмани... кој да го разбере.

Друг се бунтува како постојано се стваат линкови кога цитирам нешто...
Се надевам не е забрането да се ставаат линкови до изворот од цитатот во некој пост! :)

Дозволете се и потоа стеснувајте го кругот со правила! Така јас мислам дека е најдобро.

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Јас сум како сонцето кога зајдува, ама што... правилата сепак тука се премногу строги.

Сега читав за потпис што како и се нешто не смееш. Зошто не за интересни мали сликици?
Зошто не за линк до сопствена страница (блог)?
Ако веќе го трошам времето тука на пример за дискусии кои мене ме интересираат, зошто да не поставам линк до моја страница? Тоа е обострана соработка :)

На почетокот ipopovski дозволи (си прашав уредно), па потоа се пишмани... кој да го разбере.

Друг се бунтува како постојано се стваат линкови кога цитирам нешто...
Се надевам не е забрането да се ставаат линкови до изворот од цитатот во некој пост! :)

Дозволете се и потоа стеснувајте го кругот со правила! Така јас мислам дека е најдобро.

Офф топик си овде :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: Хептаграм XI

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World
Офф топик си овде :giggle

Абе јас да си речам, затоа го тагнав админот наш насушен, да не пишувам два пати и тука и таму :)
Што, тебе ти се ок правилата?
А? Што е ова? Држава? :)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Абе јас да си речам, затоа го тагнав админот наш насушен, да не пишувам два пати и тука и таму :)
Што, тебе ти се ок правилата?
А? Што е ова? Држава? :)

Правило број 100 ...на кој не му чинело нека си одел,иако му држело вода предлогот :)

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World
Правило број 100 ...на кој не му чинело нека си одел,иако му држело вода предлогот :)

Е па после ќе квичат што останале 10 луѓе на форумов, кои се знаат од кафе пиење по Скопје, и си пишуваат за како им поминал денот заедно!
Лудост, лудост... :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Хептаграм
Јас се сложувам околу сликите, може да се изведе правило за слики. Исто така за повратни линкови у потпис може да се направи. Тоа функционираше добро на еден друг форум, пр. ти ставаш овде линк до твој сатј/блог и таму ставаш повратен линк до форумов или порталот.

Околу постирањето линкови не се сложувам и никогаш нема да се сложам. Ако сакаш да прочитам нешто, напиши ми го како твое мислење или цитирај ми делови од некаде. Мислење во кое преовладуваат линкови кои нема да ги отворам не оправдувам.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World
Околу постирањето линкови не се сложувам и никогаш нема да се сложам. Ако сакаш да прочитам нешто, напиши ми го како твое мислење или цитирај ми делови од некаде. Мислење во кое преовладуваат линкови кои нема да ги отворам не оправдувам.

Ама ти нема да ги отвориш, друг сигурно ќе ги отвори што го интересира темата. :)
Јас се трудам секогаш да напишам нешто и ако сметам дека мора соговорникот да читне и нешто друго (изворот) од каде ми е тоа, давам цитат и линк до целиот текст (ако е голем текстот).
Тебе ти смета било каков линк во пост или само моите? :)
Тоа не го разбрав никогаш.

И нема потреба никој да става линк до форумов на своите блогови! Форумов гради рејтинг од нашето знаење и коментирање тука! Тоа е доволно! Ние сме форумот. Ние го градиме, не некој админ. Нашите мисли го градат ова чудо! Така да, обврска дека јас за да ставам линк до мој блог мора и линк да ставам на мојата страница до форумов е без врска! Затоа и треба секој што има свој блог слободно да го постави како потпис тука! :)