Цртаме...

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,367
4,942
1,173

Lovely*-*

Староседелец
27 мај 2012
230
164
1,043
29
Ohrid
kimmyqueen98.tumblr.com

Lovely*-*

Староседелец
27 мај 2012
230
164
1,043
29
Ohrid
kimmyqueen98.tumblr.com
Да, сама го најцрта потполно истиот ајфон, и потполно ист линкот излезе кога го зачува :rolleyes:
Лелеел ахахахахахах јас си нацртав јајце и папагал ама го имав отворено то со ајфонот и го избрисав и го нацртав моето хахах извини Книфе!