Цртаме...

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,367
4,942
1,173
Ти ќе да си цртач момче...:)
Не сум некој цртач, ама сакам да цртам ликови од стрипови и такви нереални работи. За боење не ме бива. :nah
П.С. Велештрумфот и Гоблинот ги цртав гледајќи од слика од нет. :zelen
 
  • Like
Реакции: Anakin

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
Убаво баш ми се допаѓа стрип цртањето:) , јас многу сакам да цртам ..ама понекогаш неам трпение...сакам и да бојам исто...иако не сум добар цртач сепак си црткам така ми праи задоволство .
 
  • Like
Реакции: The Tramp

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,367
4,942
1,173
Убаво баш ми се допаѓа стрип цртањето:) , јас многу сакам да цртам ..ама понекогаш неам трпение...сакам и да бојам исто...иако не сум добар цртач сепак си црткам така ми праи задоволство .
Јас ќе нацртам добро, ама со боењето ќе го ушлакам, зашто ич не сум трпелив со мешање бои, одење по линии и слично.
Еве едно ангелче. Не е кој знае што, ама ме мрзи да го дотерувам сега. :zelen
http://sketchtoy.com/19334635
Следниот нека го црта Луцифер :gjavol
 
  • Like
Реакции: Anakin, marjan and Gemini