Цртаме...

Lollypop

Истакнат Член
26 декември 2012
251
197
143
http://sketchtoy.com/19388577 Кој не може да го нацрта ќе го напише.. (инаку сигурно вака скратено го викале па и ја вака хахахаха )
Следниот црта лижавчее :p