Хорор филмови

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
инаку и мене ми е еден од најстрашните :ladno
баш психички...

:) Страшен е сериозно ...
Особено кога разбрав дека .... :ladno Сето тоа е вистина ...
И потоа ми се поврзаа работите со Константин Кајшаров и што лечи тој , потоа читав за тоа ,гледав други клипчиња ... така се поврза тоа што кога ќе помислам на тако нешто се ежам ... :x

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
- Rec. 1/2
- Exorcism (oригиналот)
- Ju-on(јапонската верзија,оригиналот на The Grudge)
- Hallowed Ground
- The Exorcism of Emily Rose
- The Pact

Рекординг го ставам на прво место пошто кога го гледав стварно ме вадеше од памет. Не е вообичаен хорор,каде што пред да дојде страшниот дел има мрачна музика,главниот лик со 2 на саат влага во некоја врата што никогаш не ни била таму,туку се се дешава одеднаш и во моменти кога не би ви ни текнало дека ќе следи нешто што ќе ве исплаши. Третиот дел не е воопшто страшен,ама првите 2 се одлични.

• Ми се допаѓа
Реакции: Slims and 84 sk_Y ^_-

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
Исто и документарците што ги даваат на ID -investigation discovery (the haunted house) тие дукументарци се вистинити .. значи нештово вистина се случувало .. особено нај нај нај језива беше тој дукументарец . каде што се собраа деца .. зедоа табла за повикување на духови .

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Сеќам се дека некад негде пишува кој ми е најстрашан филм, настрашан хорор : ) епа најстрашна комедија нема haha
The Grudge оргинал, без американци у филм, чисто јапански

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
Ммммм , REC јас го немам гледано .баш ќе го гледам ,исто така гледам кај предлозиве за хорор има филм The cabin неко беше ...(think) ,го изнафалија ќе ги гледам и двата ... :D

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
инаку и мене ми е еден од најстрашните :ladno
баш психички...

Не сум гледал одамна хорор филм, затоа што гледам други тип на серии и филмови. :)
Но сметам дека сум изгледал доволно многу, па доколку би сакал/а изгледај ги моиве препораки, а во меѓувреме имам и страница на којашто има доста филмови кои што би те заинтересирале.. https://www.facebook.com/pages/-Љубители-На-Хорор-Филмови-/139231842777379?fref=ts

Би ти препорачал да ги изгледаш следниве филмови:
1) Dead Silence
2) 1408
3)The haunting in connecticut

Намерно овие ти ги предложив затоа што твоите предлози беа скоро сите филмови со паранормални појави. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty and 84 sk_Y ^_-

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
Не сум гледал одамна хорор филм, затоа што гледам други тип на серии и филмови. :)
Но сметам дека сум изгледал доволно многу, па доколку би сакал/а изгледај ги моиве препораки, а во меѓувреме имам и страница на којашто има доста филмови кои што би те заинтересирале.. https://www.facebook.com/pages/-Љубители-На-Хорор-Филмови-/139231842777379?fref=ts

Би ти препорачал да ги изгледаш следниве филмови:
1) Dead Silence
2) 1408
3)The haunting in connecticut

Намерно овие ти ги предложив затоа што твоите предлози беа скоро сите филмови со паранормални појави. :)

1408 - исто така добар филм многу добар дури и одличен , психички е исто и препорачувам да го лгедаат СИТе па и оние кои што се страшливци ,филмов не е ништо посебно страшен - многу е инетресен ... (nod)