Хорор филмови

Рушен

Активен Член
22 октомври 2012
181
124
43
Што мислите за филмот "Grace" добар е ?
-Псланирам да го гледам .
(Вчера го гледав The Others што е наведен погоре и не успеа воопшто да ме исплаши , сега ќе го гледам "Tunel" па после на листата за денес ми е "Grace")

Добар филм е. Гледај го доколку си во можност. Еве ти трајлер:

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Би ви препорачал еден јако добар филм, иако крајот не ми се допадна малце и навистина е со голема тензија...

Филмот се вика High Tension.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Halloween 2 дел - По глупо нешто од хорор не сум гледал (само што заврши) ... :nah
Гледај ги другите што ги набројав ако Halloween ти е глуп,постарите хорори се 3 пати подобри од денешниве,има и сега добри ама повеќето ми се глупи мене

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
Гледај ги другите што ги набројав ако Halloween ти е глуп,постарите хорори се 3 пати подобри од денешниве,има и сега добри ама повеќето ми се глупи мене

Како и да е , Unborn , Emily Rose , Children ,1408 ... (сето тоа се добри а нови хорори) (think)
Од хорориве како тсар само Misery го знам ... :D

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Како и да е , Unborn , Emily Rose , Children ,1408 ... (сето тоа се добри а нови хорори) (think)
Од хорориве како тсар само Misery го знам ... :D
Не знам што е страшно во 1408 ама нема врска секој има различен вкус.Texas chainsaw massacre мене ми е подобар од сите овие новиве што ги кажа исто и Halloween,иначе Misery не е хорор;)

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Не знам што е страшно во 1408 ама нема врска секој има различен вкус.Texas chainsaw massacre мене ми е подобар од сите овие новиве што ги кажа исто и Halloween,иначе Misery не е хорор;)

Треба малце да разграничиш што е хорор,а што е гаден филм.
Впрочем секој различно си ги "доживува" филмовите.... мене филмовите од типот на Texas chainsaw massacre можат само да ми понудат гадење и превртување на цревата доколку сум јадел пред да гледам некој таков филм,а паранормални филмови предизвикуваат страв. ;)