Хорор филмови

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Madison county

Друштво млади луѓе одат да најдат некој писател во округот Медисон сакаат да направат интервју со него. Меѓутоа овој пат беше пеколен за нив.
Филмот е баш од оние што јас како што сакам да ги гледам. Не е нешто кој знае што.
MADISON_COUNTY_UNRATED_POYZENART_SCAN.jpg

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Last house from the left
мислев дека ќе биде многу страшен ама нема веза. Не беше нешто посебно.
CREATE-A-DARK-CREEPY-MOVIE-POSTER.jpg

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Hold your breath
Група млади тргнуваат на викенд и успат застануваат на едно место каде што загледуваат некој напуштен затвор, или душевна болница, што и да беше. Па решаваат да влезат внатре. Но местото лошо влијае на психата на некои од нив. Интересен филм.
Hold-Your-Breath-poster-2.jpeg

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
Во поново време не сум сретнала добар хорор, пред некое време го глеав Синистер мислам се викаше( веќе видено таа па таа) ич не ме бендисуваат хорор филмовиве. Еден хорор шо ми оставил впечаток е http://www.imdb.com/title/tt0440803/
Сеа го чекам Мама на добра снимка да го симнам да видам дали е добар.

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Во поново време не сум сретнала добар хорор, пред некое време го глеав Синистер мислам се викаше( веќе видено таа па таа) ич не ме бендисуваат хорор филмовиве. Еден хорор шо ми оставил впечаток е http://www.imdb.com/title/tt0440803/
Mama го има со добра снимка, јас од замунда го симнав.Добар е филмот ама на крај малку без веза завршува..

• Ми се допаѓа
Реакции: Anakin

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133

Колку поново време?
И мене исто овие особено 2011/2012/2013 се излегуваат филмови од типот на Паранормал активити се со цел можеби ќе се популализира помеѓу младата популација па да земат некој денар ама слабо им успева. Нема квалитетен хорор филм излезено, но претходно од постарите би ти препорачал неколку,како искусен ветеран на хорор филмови бидејќи одамна неам гледано. :)

Dead Silence
The Orphanage/El orfanato
The haunting in conectivut (taka nekako beshe imeto ke go najdish sigurno)
Orphan
The collector ( samo prviov del)

• Ми се допаѓа
Реакции: Anakin

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
Mama го има со добра снимка, јас од замунда го симнав.Добар е филмот ама на крај малку без веза завршува..

фала ќе побарам, нема залепен корејски превод ??? оти ја сите шо ги најдов со залепени преводи беа

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
The wicked
Постои легенда дека има вештерка, кога живее во една куќа и кој ќе скрши прозорец од куќата нема да преживее. Па така неколку љубопитни млади ќе одат да проверат дали е тоа вистина или само легенда..
the_wicked.jpg

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
The Collection - Овој типот си начекува жртви и ги носи во еден напуштен хотел и таму од нив си прави колекции. Премногу крв, шајки и стапици, но сепак далеку од Пила е, не беше нешто посебно.
images