Секако, промискуитетот е проблем без разлика на орииентација но разликата е што кај хомо популацијата е правило а кај хетеро исклучок.
Хетеро ликови кои се сметаат за фраери на тој начин треба да бидат предмет на осуда и исмевање а не на некаков восхит, тука перцепцијата на рајата е искривена, ајде машки што им се диват, и жените се палат на такви, демек ќе ги променат...
Кај гејој нема емоции само нагони, биохазард тие СЕ и тоа е потвдено од научни студии а бројни грозоморни фотографии, мислам дека ставив еден линк еднаш коа илјаднции гејој се онадеа на сред улица, некои ликови пушеа на 7-8 души на сред улица на сред бел ден и слични болесни испади.
Пацинетот Нула на сидата таму крај на 70-ти и почеток на 80-ти бил стјуард и патувал низ цел свет па годишно се ебел со над 300 особи, поголем дел мажи, за несреќа бил бисексуалец и раширил хив на еден куп раја, хетеро жени кои имале несреќа да се креснат со него, повеќе луѓе убил него ратот на Фокландите
Не ме напаѓај мене, јас само кажувам како стојат стварите и како твојот другар не мора да умре млад. Ако е моногамен тогаш одлично. Ете роџаков не е и ќе заврши лошо но нажалост нема начин да се допре со аргументи и факти
Немам медиумски индуцирана слика како тебе за гејој како сwатки дечки кои ќе те дружат коа пробуваш облека по бутици. Реалноста е дека се рандом ликови кои сакаат чмарот да им е пополнет од непознати особи 20-30 пати годишно и дека се собир на разни патогени кои се вдомиле во нивните организми. Не ги интересира посвојување ни бракови во РМ гејојте, нив ги интересира полн чмар и уста и тоа е се. Ова по медиуми што лаат за права се хетеро раја во невладини.
Настрана муабетите за гејски оргии на видни членови на екс власта по Халдикиди предводени од еден исушен лик со брада.
Дали знаеш дека гејој НЕ СМЕАТ да даваат крв НИКАДЕ во светот?
Не знаеше нели ?
Поминаа времињата кога ме раководеа нагони, јас сум изразито емотивна и романтична особа