Хемија

mAcIkA

Истакнат Член
14 февруари 2012
382
516
393
Цел живот на раат не ме остави,сакам не сакам морам да ја дружам:)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Не знам зошто, ама јас хемијата ја сметав за чиста логика. Добро сеа, основни познавања за елементите и својствата на групи соединенија и ми беше лесно. Книги не чепкав воопшто, а тестовите ги решавав за 10 минути имав по 1-2 ситни грешки. Професорката што ја имав во средно секогаш ми даваше потешки тестови од другите и секогаш мене ми ги даваше најзафркнатите експерименти у лабораторија.

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
За сите што мислат дека хемијата не е интересна.
http://motika.com.mk/index.php?opti...0-24-22&catid=8:2011-03-26-19-23-19&Itemid=23
За темата би сакал да изучувам хемија,био-хемија, физика, метафизика,холистичка медицина, трасмутација, парапсихологија, психо-кинеза,астрологија, френологија, медитација, телепатија, лингвистика, молекуларна биологија,нано-технологија, етика, варваризам, имагологија, метакомуникација,нумерологија, ароматерапија,фокализација, инперсонална интелегенција ....уствари сакам се да знам.
Пс. Што и да научите, нема зијан.

• Ми се допаѓа
Реакции: warr, LadyInPink and Bibi@

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Не видов дали има тема, зашто стварно немам време. :( Темава е се за хемијата. Прашања, одговори и слично. Еве мене ми треба ако некој знае да ми напише реакција помеѓу етанал и етанал (образување на андоли). Темава ќе биде потсредена наредните денови. :)

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
876
1,104
393
31
Струмица
Абе зар и на форумов бе со Хемија ќе ме замарате? :banghead

А ти зар мораш да читаш, ако не те интерсира, не отварај и не коментирај, на него тоа му треба и бара помош, зарем не сме за тоа тука, да помогнеме??

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp