Среќни ли сте?

freak

Староседелец
18 јуни 2012
190
120
1,043
27
Битола
Среќна сум и се трудам и покрај се секогаш да уживам во малите нешта и да бидам насмеана:igra

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
e jas nesum sreken kako vas vije ste srekno rodieni jas nersken sum i nesrken kesi ostanam toje takof zivot jas imam poubavo da umram a ne da zivejam toje pzodrav do vas site
pa ako ste srekni togas jas sum nersknjot covek toje vije si imate sreka a jas nemam sreka nesrken covek sum toje poubavo kesi odzemam zivotot a ne da zivejam aj zbogum
kako pa vije ste tolku srekni a e gospod znaci vas ve sakat mnogu a mnogu imate sreka site sto vo sreka velzeno a da ne dobifate na loto a bingo heheh jas nesrken sum a nesum sreken i nema da bidam sreken deka sum roden nesrken covek pzodrav do vas
А мор Нијазе, а мор ме изспоизбуна еј. Због зашто си несречен?
Селам алекум еј, жити Алах кажи што ти го правит нервозата да го пукам.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Среќна сум. Додека имам фамилија што ме сака и подржува, вистински другарки/другари, и амбиции и пасии кон делови од животот , сум среќна. Среќна сум дека сум во можност да го негувам тоа што го ценам и ме привлекува, некој не може ни тоа. Многу малку треба за човек да е среќен.

apple-girl

Полноправен Член
6 декември 2012
46
73
18
Битола
Кога ке размислам дека имам се што ми е потребно за еден нормален живот .. ДА СРЕЌНА СУМ ! :)))

Elenaaa

Нов член
7 декември 2012
3
4
3
Среќна сум бидејки го имам најважното што треба: здрава сум,имам кров над глава,храна,најблиските кои ги сакам и ме сакаат,ама среќна и исполнета во вистински смисол би било кога би можела да си простам и да престанам да се осудувам. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati