Среќни ли сте?

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,227
3,542
1,143
неодамна имавме лекција со наслов што ме прави среќен , половина од оние што беа во класот нема претстава што да наведат? - А потоа некој само искоментира, па ако немаме нешто вакво никој не ни не прашува дали сме среќни....
 
  • Like
Реакции: nijas

mAcIkA

Истакнат Член
14 февруари 2012
376
516
393
не не сум среќна...Можам да се пофалам на добро здравје,успех на факултет..Другото ми фали:place
 
  • Like
Реакции: Scars31 and Luckky

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
872
1,103
393
26
Струмица
Среќна сум, бидејќи ги имам луѓето што ме сакаат и ми помагаат во се, имам се што ми треба, здравје, успех :)