Кога ти го дава ова?И дали можеш Во Run опцијата да влезеш?што оперативен систем користиш?Ако може малку подетално за проблемовДа не го имал некој овој проблем или да не има некој што знае да ми каже што е проблемов со мојов компјутер?
(не сака да се стави сликата голема е,ќе напишам што пишува)
Uknown Flash Type
A disk read error occurred
Press ctrl+alt+delete to restart
и цело време стои ова,освен рестарт нема друга опција...
еј фала,го однесов на сервис,го направив веќеКога ти го дава ова?И дали можеш Во Run опцијата да влезеш?што оперативен систем користиш?Ако може малку подетално за проблемов
Закаснав а?Ок мило ми е што е среденоеј фала,го однесов на сервис,го направив веќе
Проба да рестартираш ПЦ .. да реинсталираш драјвери за звук ?Сеа не сум сигурна дали е ова софтверски или хардверски проблем, бидејќи со хардверот се ми е ОК. До пред 1 час (пред да “заспие“ компјутерот) се беше во ред со звучниците. Кога го вклучив, пробав да пуштам музика и немаше никаков звук од звучниците. Ги пробав на лаптопот и работеа. Кога отворив Troubleshooter, ми излезе ова:
Инаку, имам Windows 7 Ultimate, 32-bit.
Сега е ок. Драјверите кои ги инсталирав попладнево не биле во ред. Едвај најдов други. Инаку фала.Проба да рестартираш ПЦ .. да реинсталираш драјвери за звук ?
А зошто го оставаш да спие?не е пожелно.Исклучи и хибернацијаСеа не сум сигурна дали е ова софтверски или хардверски проблем, бидејќи со хардверот се ми е ОК. До пред 1 час (пред да “заспие“ компјутерот) се беше во ред со звучниците. Кога го вклучив, пробав да пуштам музика и немаше никаков звук од звучниците. Ги пробав на лаптопот и работеа. Кога отворив Troubleshooter, ми излезе ова:
Отвори ја прикачената датотека 14726
Инаку, имам Windows 7 Ultimate, 32-bit.
Па заборавива да го исклучам и излегов, кога се вратив видов дека заспал -.-А зошто го оставаш да спие?не е пожелно.Исклучи и хибернација