Софтверски проблеми

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Од сабајле ми се шекна компјутерот, го чистев и пак ништо... Ако може некој шо побрзо да ми помогне зашо имам проект за правење.Untitled.jpg

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Од сабајле ми се шекна компјутерот, го чистев и пак ништо... Ако може некој шо побрзо да ми помогне зашо имам проект за правење.Отвори ја прикачената датотека 12180

Драјверче за графичка би требало да помогне. Или систем ристор направи.

house_on _a_hill

Нов член
9 декември 2012
5
13
3
По грешка сестрами го има избришано аудио драјверот(soundmax),таков ми беше стариот,оперативниот систем ми е windows-xp.Ако знаете некои страници од кај да си симнам нов драјвер.Пробав од download.cnet но не се инсталира до крај,туку компјутерот ми се рестартира...

Ice_Man

Староседелец
16 февруари 2012
440
236
1,053
тражи на гугл драјверот,немора од таа страна да биде симнато,ке ти даде повеке страни

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Таман се опраи, пак ми излезе проблем. Пред пола саат почна ова. Кога кликнувам на било кој таб во Google Chrome табот ми се затвора. Help?

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Да не го имал некој овој проблем или да не има некој што знае да ми каже што е проблемов со мојов компјутер?(think)
(не сака да се стави сликата голема е,ќе напишам што пишува)

Uknown Flash Type

A disk read error occurred
Press ctrl+alt+delete to restart

и цело време стои ова,освен рестарт нема друга опција...

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Да не го имал некој овој проблем или да не има некој што знае да ми каже што е проблемов со мојов компјутер?(think)
(не сака да се стави сликата голема е,ќе напишам што пишува)

Uknown Flash Type

A disk read error occurred
Press ctrl+alt+delete to restart

и цело време стои ова,освен рестарт нема друга опција...
Mи мириса на рикнат хард диск.
И .. најверојатно ќе треба преку друго ПЦ да го решите проблемот, сигурно форматирање.

Сепак нека си напише некој друг друго решение ако знае.

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis