Софтверски проблеми

dejan_str

Полноправен Член
22 јануари 2013
35
14
8
41
Да не го имал некој овој проблем или да не има некој што знае да ми каже што е проблемов со мојов компјутер?(think)
(не сака да се стави сликата голема е,ќе напишам што пишува)

Uknown Flash Type

A disk read error occurred
Press ctrl+alt+delete to restart

и цело време стои ова,освен рестарт нема друга опција...
Кога ти го дава ова?И дали можеш Во Run опцијата да влезеш?што оперативен систем користиш?Ако може малку подетално за проблемов

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Кога ти го дава ова?И дали можеш Во Run опцијата да влезеш?што оперативен систем користиш?Ако може малку подетално за проблемов
еј фала,го однесов на сервис,го направив веќе:D

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Сеа не сум сигурна дали е ова софтверски или хардверски проблем, бидејќи со хардверот се ми е ОК. До пред 1 час (пред да “заспие“ компјутерот) се беше во ред со звучниците. Кога го вклучив, пробав да пуштам музика и немаше никаков звук од звучниците. Ги пробав на лаптопот и работеа. Кога отворив Troubleshooter, ми излезе ова:
Untitled.jpg

Инаку, имам Windows 7 Ultimate, 32-bit.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Сеа не сум сигурна дали е ова софтверски или хардверски проблем, бидејќи со хардверот се ми е ОК. До пред 1 час (пред да “заспие“ компјутерот) се беше во ред со звучниците. Кога го вклучив, пробав да пуштам музика и немаше никаков звук од звучниците. Ги пробав на лаптопот и работеа. Кога отворив Troubleshooter, ми излезе ова:

Проба да рестартираш ПЦ .. да реинсталираш драјвери за звук ?

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
  • Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

dejan_str

Полноправен Член
22 јануари 2013
35
14
8
41
Отвори ја прикачената датотека 14726

А зошто го оставаш да спие?не е пожелно.Исклучи и хибернација

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Еве сум пак јас во темава:D
Си го направив стариот компјутер,па не можам да си слушам музика:(
Некој да ми даде инструкции за да си наместам звук на компјутеров?
ComputerService ?:eek: