Колега, паднат сиЧепнав Чекам резултати.
Колега, паднат сиЧепнав Чекам резултати.
Колега, паднат си
хаха ништо .. мајкот и е рикнат направив исто како и кај мене .. нели така не сака, до него еПадна колега жалам
Само процесор да ти цркне е екстремно ретко, речиси невозможно. Ако ти цркнала матичната можно е да ти цркнало и нешто друго, можеш да тестираш на друг компјутер што е цркнато што не. Не мора да значи дека може и нешто друго да е цркнато, можно е да ти е само матичната цркната од чести напонски падови на струјата или од дотраеност или стотици други причини. Ако имаш некаде да тестираш, оди однеси ги деловите и тестирај што е употребливо а што не.СОС абе ми изгоре не сум сигурен дали е матичната плоча или процесорот ама во кој случај и да е јас мислам дека мора да има и нешто друго изгорено, како рам или напојување, дај ако знаете во двата ли случаи оди тоа како што сум слушал или правиме исклучок во време на таква НЕМАШТИЈА фала ви
Не покажува знаци нити напојувањето, а да пробам на некој др компјутер малку тешко, го однесов на сервис ми велат дека е матичната а со неа одело и напојување и рам меморија, па чекај бре јас ако сето тоа го менам за 100 евра ке си направам иста конфигурација, а толку ми бараат за сервис, а дискот нема шанси да е изгорен така??? оти ми требааат податоците, си се надевамСамо процесор да ти цркне е екстремно ретко, речиси невозможно. Ако ти цркнала матичната можно е да ти цркнало и нешто друго, можеш да тестираш на друг компјутер што е цркнато што не. Не мора да значи дека може и нешто друго да е цркнато, можно е да ти е само матичната цркната од чести напонски падови на струјата или од дотраеност или стотици други причини. Ако имаш некаде да тестираш, оди однеси ги деловите и тестирај што е употребливо а што не.
Ако не ти е проблем, објасни поопширно што се случува со компјутерот и ќе пробаме да ти кажеме што е можно да се случува.
Не можам да нагодувам. Ако е напојувањето причината, можно е да е оштетен и хард дискот затоа што користи струја од истото напојување. Инаку не, ако е цркната матичната не мора да е цркнато и напојувањето или било кој друг дел. Јас би ти рекол ако имаш некој кој може да ти помогне да тестираш, собери си ги од тој сервис таму зашто веројатно планираат да ти ги соберат деловите.Не покажува знаци нити напојувањето, а да пробам на некој др компјутер малку тешко, го однесов на сервис ми велат дека е матичната а со неа одело и напојување и рам меморија, па чекај бре јас ако сето тоа го менам за 100 евра ке си направам иста конфигурација, а толку ми бараат за сервис, а дискот нема шанси да е изгорен така??? оти ми требааат податоците, си се надевам
e Постои одма пронаоѓам проблемФала ви и на двајцата бе ... Модерен изум е ова, постоело спас и за мене.