Софтверски проблеми

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Знае ли некој како да го решам проблемот со микрофонот на скајп. Значи конкретно имам проблем и со Realtek :mad Ќе ми помогне ли некој или да го скршам компјутеров. Значи имам слушалки со микрофон, поврзани се и пак не сака. Јас ја слушам спротивната страна тие не ме слушаат мене?
:banghead
Помош!

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Знае ли некој како да го решам проблемот со микрофонот на скајп. Значи конкретно имам проблем и со Realtek :mad: Ќе ми помогне ли некој или да го скршам компјутеров. Значи имам слушалки со микрофон, поврзани се и пак не сака. Јас ја слушам спротивната страна тие не ме слушаат мене?
Помош!
Само на скајп ти прави проблем? Провери си во сетинзите на скајпот ако само таму ти прави проблеми. Ако си сигурна дека микрофонот е во ред, симни си ново драјверче за звучната. А исто може и до влезот за микрофонот да биде проблем. Не мора да е софтверски проблемот:)

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Знае ли некој како да го решам проблемот со микрофонот на скајп. Значи конкретно имам проблем и со Realtek :mad: Ќе ми помогне ли некој или да го скршам компјутеров. Значи имам слушалки со микрофон, поврзани се и пак не сака. Јас ја слушам спротивната страна тие не ме слушаат мене?
Помош!
адни ме на мсн/скајп .. ќе се обидам да ти помогнам :)

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Абе се живо пробав и со Dr.Gonzo буричкавме нешто и веќе....
Неможам се шекнав.
Во ред тогаш.
Се надевам сте пробале сетинзи на Realtek .. и она со сетинзите за џекчињата .. а исто и детекцијата на истите.

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Во ред тогаш.
Се надевам сте пробале сетинзи на Realtek .. и она со сетинзите за џекчињата .. а исто и детекцијата на истите.
Знаеш друже, ја поим немам од ова што кажа....слабо ама баш слабо се разбирам

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Појма неам брат :D абе пробав во сетинзите таму спикери микери, риалтек сетинзи, и преинсталиравме драјвери али појма неам. А ова за детекција врска неам, ај види ти таму чепни.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Појма неам брат :D абе пробав во сетинзите таму спикери микери, риалтек сетинзи, и преинсталиравме драјвери али појма неам. А ова за детекција врска неам, ај види ти таму чепни.
Чепнав :) Чекам резултати.