Buffy The Vampire Slayer Интересна е до негде серијата, ама има многу неверојатни моменти, па ја гледам само поради Сара Мишел ГеларПа дај препорачај некоја со вампири и врколаци бе.
Buffy The Vampire Slayer Интересна е до негде серијата, ама има многу неверојатни моменти, па ја гледам само поради Сара Мишел ГеларПа дај препорачај некоја со вампири и врколаци бе.
Vampire Diaries најбоља серија коју гу имам гледано, сви морате да гу гледате, гледам гу некопут true blood ама глупа ми е некако ништо не се дешава а веќ сам на средину на втору сезону
После тој и оној твајлајт, више ни вампири не су тој што бесва. Заљубени вукодлаци, вампири, не сакале крв од људи, к*р се тресе у ладну воду ... приказне за 12 годишни американски глупави девојчиња. И после нормално дека ќе му истискуев крв од тампон на дечка у чај, да га праив вампир. Ех, до куде ќе иде овј свет, ебати...Тука се слагам со тебе.
Buffy The Vampire Slayer Интересна е до негде серијата, ама има многу неверојатни моменти, па ја гледам само поради Сара Мишел Гелар
Не е тоа тоа... Не е целта да прочиташ некој што раскажал, туку ти да видиш како ќе го доживееш тоа. Сите луѓе сме различни и сите различно доживуваме било да е некој настан, филм, книга, серија... На некој може нешто да му се допадне, па да даде позитивни критики за тоа, некој обратно, негативни. Сум бил во ситуација 3-4 мои другари да ми предложат серија и сите различни критики да ми дадат (еден позитивни, друг негативни, кој како ја доживеал).Не сите и не секаде. Пр. има еден хрватски форум на кој секој детаљ од серијата е откриен. Буквално цела епизода е раскажана и немаш потреба да ја гледаш...
Добра е серијава?Сакааааааам уштееееееее Misfits!!! Зошто не направат 4та сезона?
Добра е серијава?
Дај објаснување во 2-3 реченици за што се работи, ако не те мрзи. Само не ми давај линк од википедиа.
eхх, торент? ако сакаш кажи да најдеме, ќе пратам пп.Денес сосема случајно на МТВ погледнав една епизода од Бостонски адвокати..
И искрено многу ми се допадна..
Па сакав да ве прашам..да не знаете некоја страна на нет..каде може да ја гледам....
Ја има на МТВ ама ми се гледаат повеќе одеднаш хаха
Te чекам во ПП..хахахeхх, торент? ако сакаш кажи да најдеме, ќе пратам пп.
а на МТВ, се сеќавате на Тропски горештини, Летни авантури? И многу голем дел ми заглавил некаде у главата ама кога се сетам ќе почнам да ги барам за rewatching
Лелеее, бев негде 6-то, 7-мо одд. кога ја даваа серијава У тоа време на немање замунда, и воопшто интернет, ова беше нешто најдобро што го емитуваа телевизиите, со исклучок на шундот Касандра, Салон Хармони и Патот за АвонлиЛуѓе малку настрана од гореспоменативе серии.
Ме интересира дали некој се секава на Sunset Beach која се емитуваше на МТВ1 во 1998-1999 година?
Ако некој ја догледал нека каже што се случило.
А за омилена серија ке ја издрвојам Декстер-едвај ја чекам новата седма сезона и да видам дали ке се спаси тој.
Во таа листа ја ставам и Видовитиот и Закон и Ред.