Серии - Општи дискусии

Vendetta

Староседелец
6 јули 2012
56
45
1,018
from infinity and beyond
Game of Thrones is the best!
моментално гледам Californication, гледани ми се IT Crowd, Planet Earth, Breaking Bad, How I Met Your Mother, Coupling, Touch, Prison Break, CSI (по нешто од сите), Two and a half men (неколку епизоди) и уште неколку онака започнати ама недогледани

Teddy Picker

Староседелец
15 јуни 2012
155
162
643
Фоф компирето
Ја догледав у скоро време Charmed, Волшебничи и сега ја симнувам Pretty Little Liars. Гледам има добра оцена по торентиве и на имдб па и Холи Мари Комбс е таму!

Vendetta

Староседелец
6 јули 2012
56
45
1,018
from infinity and beyond
Game of Thrones is the best!
моментално гледам Californication, гледани ми се IT Crowd, Planet Earth, Breaking Bad, How I Met Your Mother, Coupling, Touch, Prison Break, CSI (по нешто од сите), Two and a half men (неколку епизоди) и уште неколку онака започнати ама недогледани
како можев да го заборавам Dexter!

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Vampire Diaries најбоља серија коју гу имам гледано, сви морате да гу гледате, гледам гу некопут true blood ама глупа ми е некако ништо не се дешава а веќ сам на средину на втору сезону

• Ми се допаѓа
Реакции: Marick14

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Vampire Diaries најбоља серија коју гу имам гледано, сви морате да гу гледате, гледам гу некопут true blood ама глупа ми е некако ништо не се дешава а веќ сам на средину на втору сезону

Тука се слагам со тебе. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Hkakashi

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Луѓе малку настрана од гореспоменативе серии.
Ме интересира дали некој се секава на Sunset Beach која се емитуваше на МТВ1 во 1998-1999 година?

Ова е соунд тракот на серијава.
Беше одлична,но ја прекинаа на 250 епизода |-(

Ако некој ја догледал нека каже што се случило.

А за омилена серија ке ја издрвојам Декстер-едвај ја чекам новата седма сезона и да видам дали ке се спаси тој.
Во таа листа ја ставам и Видовитиот и Закон и Ред.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Јас продолжувам да ја следам Teen Wolf, ептен ми е интересна серијата, а и во последно време почнав многу да следам серии и филмови со такви суштества. (вампири, зомби, врколаци...) Почнав со следење на Perception и Sinbad. Интересни ми изгледаат за сега, па ако продолжам и понатаму да ги следам ќе пишам и препорака. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Marick14

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Јас продолжувам да ја следам Teen Wolf, ептен ми е интересна серијата, а и во последно време почнав многу да следам серии и филмови со такви суштества. (вампири, зомби, врколаци...) Почнав со следење на Perception и Sinbad. Интересни ми изгледаат за сега, па ако продолжам и понатаму да ги следам ќе пишам и препорака. :)

Па дај препорачај некоја со вампири и врколаци бе. :rofl