Серии - Општи дискусии

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Декстер мислам дека го нема на ниедна тв :( јас морав да ја симнувам првата епизода од седма сезона срам да ги е -.- најјаката серија бе да не ја откупат -.-

Ако имаш кабловкса, ја даваа/т на Fox Crime. Иначе, ако се надеваш нашиве дека ќе ја одкупат... можеби за 10ина години. (wasntme)

Јас чекам уште неколку серии да почнат. Најблиску е Supernatural... утре.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Ако имаш кабловкса, ја даваа/т на Fox Crime. Иначе, ако се надеваш нашиве дека ќе ја одкупат... можеби за 10ина години. (wasntme)

7ма сезона?од кога почнаа да ја дават и кои денови ке ја има? како јас тоа да не знам бе?Последен пат гледав 4та сезона и после 6та ја емитуваа.

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Dexter имаш га на фокс крајм само незнам кт и кулко сат е, Supernatural е добра серија само никако да почну да гу гледам, има 7-8 сезоне а ја треба од 1 да почну и заотј не ми се некако почнуе али кт кт ке гу почну и њума.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Aбе Декстер не ја менувам за ништо :D Ако ја немаш гледано гледај ја...долго го чекав тој момент за 7ма сезона :D Леле каков стааааааааааааааааааааааааааарт,уште еднаш ке ја гледам епизодата.МОРАМ...
ДЕБРА МОРГАН - ЦАР

• Ми се допаѓа
Реакции: DarkPassenger

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
7ма сезона?од кога почнаа да ја дават и кои денови ке ја има? како јас тоа да не знам бе?Последен пат гледав 4та сезона и после 6та ја емитуваа.

Немам видено сега за сега дали почнале со 7ма, но дека до 6та ја даваа претпоставувам дека и 7ма ќе почнат. Сепак, само што излезе.
Иначе, се надевав дека Деб и Декстер ќе бидат еден против друг, а по се изгледа она ќе пробува да го "излечи" него. Едвај чекам нова епизода!

• Ми се допаѓа
Реакции: МериСелест

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Dexter имаш га на фокс крајм само незнам кт и кулко сат е, Supernatural е добра серија само никако да почну да гу гледам, има 7-8 сезоне а ја треба од 1 да почну и заотј не ми се некако почнуе али кт кт ке гу почну и њума.

Утре ќе почне 8мата сезона. Иначе, мтв ја откупија само што сеуште не почнале да ја емитуваат.
Иначе, втора омилена серија ми е од овие кои уште се снимаат. Од тематиката, до креативноста, до музиката, до браќата. Закон серија!

• Ми се допаѓа
Реакции: warr, redhead and Hkakashi

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Немам видено сега за сега дали почнале со 7ма, но дека до 6та ја даваа претпоставувам дека и 7ма ќе почнат. Сепак, само што излезе.
Иначе, се надевав дека Деб и Декстер ќе бидат еден против друг, а по се изгледа она ќе пробува да го "излечи" него. Едвај чекам нова епизода!

Исто и јас,ама по трејлерот сфатив дека Винс Масука ке биде убиен од Декстер,а јас повеке сакам да ја килне Ла Гуерта...Па нели Дебра се заљуби во Декс?како ке го предаде...ама сега вака и таа е соучесник.
И детенцето му е многу убаво,Кристофер.

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Исто и јас,ама по трејлерот сфатив дека Винс Масука ке биде убиен од Декстер,а јас повеке сакам да ја килне Ла Гуерта...Па нели Дебра се заљуби во Декс?како ке го предаде...ама сега вака и таа е соучесник.
И детенцето му е многу убаво,Кристофер
.

Деб или ќе заврши на масата на крај на сезоната или ќе заврши со Декстер во кревет. (wasntme) хахах
А ЛаГуерта гарант ќе ја килне, сега ќе почне да истражува она за стакленцето и на крај, истата приказна со Доукс.
Иначе, мислам дека "лошиот" во оваа сезона ќе биде оној дечкото на бебиситерката.
А за Мусука можеби само сонува или филмче си прави во главата. А можеби ќе го скине зошто ќе и помага на ЛаГуерта.

No one escapes the Dark Passenger. (wasntme)

• Ми се допаѓа
Реакции: МериСелест

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Деб или ќе заврши на масата на крај на сезоната или ќе заврши со Декстер во кревет. (wasntme) хахах
А ЛаГуерта гарант ќе ја килне, сега ќе почне да истражува она за стакленцето и на крај, истата приказна со Доукс.
Иначе, мислам дека "лошиот" во оваа сезона ќе биде оној дечкото на бебиситерката.
А за Мусука можени само сонува или филмче си прави во главата. А можеби ќе го скине зошто ќе и помага на ЛаГуерта.

No one escapes the Dark Passenger. (wasntme)

Seems legit :D знаејки го неговиот лик ке ја легне само да не го предаде,се секаваш со Лумен како беше :DЛаГуерта е одличен лик признавам ама нејзината појава ми е одвратна.Можеа да стават друга глумица.
И да ликот на дечкото на бебиситерката ми е крипи,мислам дека тој е блиску да го открие

• Ми се допаѓа

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Утре ќе почне 8мата сезона. Иначе, мтв ја откупија само што сеуште не почнале да ја емитуваат.
Иначе, втора омилена серија ми е од овие кои уште се снимаат. Од тематиката, до креативноста, до музиката, до браќата. Закон серија!
Јас почнав Supernatural да ги гледам од почеток од прва сезона. Ептен закон серија. Предходно имав гледано негде до 3 сезона, ама ги најдов сега од 1 и пак си се навлеков.:sreken

• Ми се допаѓа