BBC не фаќам. А Доктор Ху е ептен јака серија. Ја гледав кога играше на Канал 5добро овде само јас ја гледав Doctor who на BBC ?
Јас ја загледав Once upon a time, интересна ама ја ставив на пауза за летово кога сите ќе бидат на пауза да ја гледам.Само што ги изгледав пилот-епизодите од Grimm и Once Upon A Time. Интересни серии, посебно ме изненади Grimm
Како мислиш не мораш да гледаш сите детали ти се сервирани на тацна????Јас моментално ниедна не гледам. Просто не морам, отворам некој форум и сите детали се сервирани на тацна...
А ако се прашувам која ми е најдобра серија, ја бирам Sex and the city...
Тоа, дека на форумите на кои се развива дискусија за сериите се даваат сите детали пошто некој „паметен“ ги изгледал епизодите на јутјуб и сега сака уште попаметен да се прави, па ги прераскажува!Како мислиш не мораш да гледаш сите детали ти се сервирани на тацна????
Што сакаше уствари да кажеш??
Зар не ставаат спојлери??Тоа, дека на форумите на кои се развива дискусија за сериите се даваат сите детали пошто некој „паметен“ ги изгледал епизодите на јутјуб и сега сака уште попаметен да се прави, па ги прераскажува!
Не сите и не секаде. Пр. има еден хрватски форум на кој секој детаљ од серијата е откриен. Буквално цела епизода е раскажана и немаш потреба да ја гледаш...Зар не ставаат спојлери??