Светско првенство за мажи 2013 Шпанија

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Ако и сега се направи истата грешка и се чека само на Кире Лазаров да гаѓа ластовици,маф ни е работата. Треба да се играат крилата,на европското скоро ич не се играа,а беа многу ефективни. И новото крило,младиот Виктор е исто одличен реализатор и ќе биде глупост ако не му се даде поголема можност. Освен тоа треба да се тргне товарот од Миркуловски,кој којзнае колку повреди претрпе на европското.

Јас искрено очекувам да не се потпираат само на Кире.
Веќе имаме доста искусни и солидни играчи, Миркуловски, Мојсо, Манасков..според мене сите тие се оддлични. Исто така многу ми се допадна како брани едно голманче, не се сеќавам сега како се викаше, брани и во Металург, достојна замена за Борко.
Да бе го заборавив и Стојанче.

• Ми се допаѓа
Реакции: Solstice

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Овие ќе чекаат на Борко да им ги брише гзовите прљави,додавањава им се крш.

Рушен

Активен Член
22 октомври 2012
181
124
43
Прво полувреме, многу лошо. Сеа второ или ќе ги пукнеме или ќе не пукнат

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Ам то е, го форсират Манасков....наместо Алушески.
Само Миркулоски и Мојсоски да се разиграат, другите како небитни ми изгледаат.
Алушески не е повикан за репрезентацијата на оваа Светско.

Инаку да, се форсира Манасков ама се гледа тремата на детево, уште нема никакво искуство, сака на сигурно да оди ама баш и најдобро не му оди.
Играат длабока одбрана Чилејанците, подобрени се за разлика како што беа, а ние многу слабо играме, ептен, немаме никаков напад, ако се запрашаме со оваа игра, од сите ке губиме. Мора да се свести Шундо дека треба на тие да тренираме а не да лежиме по пархет дека сме повредени, ајде зберете сили !!!! Мора да се подобри играта а тоа што мора да се победи мора!!!
МАКЕДОНИЈА!

• Ми се допаѓа
Реакции: Slims