Светско првенство за мажи 2013 Шпанија

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Слабо, слабо. Се надевав дека со овие од Чиле бар ќе имаме солидна игра. Ама добро е, победата е наша. Да се надеваме дека утре ќе се покажеме во подобро светло.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Ами ај да се навратам на првите 2 страни од темава, како некои влегоа еуфорично дека ние сме фаворити дека ќе ги победиме многу лесно, епа и сами видовте дека не е баш така. Секогаш првата утакмица има во сите играчи трема и настапуваме со страв се виде и тоа сега. Сака млада свежа крв, ама па кога ќе видиш Манасков е тој, но досега неговото искуство во репрезентацијата и периодот кој го помина како играч не е доволно постигнато, можеше многу подобро да се развива како играч за овој период. Кире, Кире, сите се надеваме на него сите погледи кон него, но не е тоа тоа, и годинките си го прават своето, неможе секоја година да е во врв форма. Мојсовски друже, другарите убаво имат те советувано 1 недела пред натпревар да немаш секс, овој пат најверојатно не си ги послушал, многу слабо од негова страна. Миркуловски да кажеме некоја златна средина, Борко на моменти како да заспиваше на голот, а овој новиот не е лош како за прв натревар, низок е малку па го затепаа во горните агли каде што неможе да ги фати. Шундо без никакви стратегии, го имаме само за да вика тајм оут, а и кога вика он не зборува. Не сум стручнак, или да кажувам како требало да биде, само си кажувам свое мислење во врска со натпреварот, а утре со Катар исто така очекувам да биде тесна утакмица, на која секако сите ќе се надеваме на победа и на подобра игра од денес.

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Победивме, тоа е добро.
Се виде дека се бара уште оној прв тим што ке продолжува напад. Голманите си поделија полувреме, исто така и Ѓоргиевски со Златко поделија по едно полувреме, веке сигурно е дека ТРЕБА да биде во прв тим Ѓоргиевски па ке видиме што ке не снајде со Катар, се надеваме да подобриме играта.

македонија!

• Ми се допаѓа
Реакции: Nighty

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Можесмо да ги згазимо минимум 5 разлика, али путсо македонче, увек му падне концентрација на крај
Не е лошо овој голманче, али викам ви ја треаше сс троица да појдемо
Ипак брао момци, ја се уби пцувајки незнам за вас : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Nighty and The Tramp

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Можесмо да ги згазимо минимум 5 разлика, али путсо македонче, увек му падне концентрација на крај
Не е лошо овој голманче, али викам ви ја треаше сс троица да појдемо
Ипак брао момци, ја се уби пцувајки незнам за вас : )
Абе какво второ полувреме, и во првото не бевме баш најдобри. Првите десетина минути можда, после убаво ни ги наредија головите и од пет разлика стигнаа да ни изедначат.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Аеее надамо се дека ке кидамо натамо
И сакам еј, мноо сакам да ги вратимо на Данци што си га извлечесфа гз у Ниш : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Nighty and Angiie

Рушен

Активен Член
22 октомври 2012
181
124
43
Пред да се смени тренерот, треба да се смени коментаторот

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Пред да се смени тренерот, треба да се смени коментаторот

А што има врска коментаторот со РФМ? (facepalm)
Тренерот го избира РФМ, а коментатор како коментатор е новинар во редакцијата која го пренесува првенството.

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp