Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не едуциран човек од далеку се познава.
И самиот тој е свесен за тоа,иако не признава.
Околината врз него многу лесно дејствува.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
СДП вистина е тоа дека ја измениле програмата и Нокаут ќе настапи покасно вечерва?:unsure

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Го напуштам форумов. Се гледаме во групата или на некои други места :) Пријатно. Ми беше убаво додека бев ЦБ форумџија. Поздравот е тука :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Nighty

Мортидо

Староседелец
6 март 2012
1,056
1,575
1,133
Yellowknife, NT, Canada
metatron86.deviantart.com

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
Нејќам да бидам погрешно сфатен ама кој ви е филмот со тоа го напуштам форумов зашто не ми мана лајк тој и тој, заштоми се спротистави на мислење тој и тој или пак онака од шо ми текна? Демек сте фраери/ки зашто ке се најди некој шо ке ве моли да се вратите? форуме е ова ако сакате пишувајте ако не никому ништо..Јас искрено се откажав од форумов едно месец дена. Никој ме немаше видено нитуа пак се логирав зашто бев пре зафатен и не можев да стасам па никој разбра за тоа, никој не ме побара, ниту пак најавив дека ке ме нема.и така форумот продолжи да функционира без мене а сега со сите тие ваши најави дека ке си бегам наместо да се споделуваат мислења во другите теми се одвлекува вниманието кон вас зашто вие сте јаките.. и сакате да ве молат...Искрено ако се продолжи со тоа темпо и сите станете atention whores и јас ке си заминам без најава..

Dolphine

Истакнат Член
25 јуни 2012
304
302
63
Можеби ќе поминат месеци, можеби и години, но мене времето веќе ништо не ми значи: часовникот ми запре една априлска ноќ. Те барам и порано или подоцна ќе те најдам. Тогаш ќе поразговараме. Сега, конечно, имам толку многу да ти кажувам...

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Преко к*р од овј нов рутер на т-хоум. Сменисва ми га, демек ке преместувале на "бољу", дигиталну платфорну, нема везе. Сакам си га стар рутер!!

Разочаран сам како су поделени класови у гимназију. Ставиле га наше одделение сс сви научници и дегенерици од нашу генерацију, а оноја што су кул за друштво искачање пиење и слично у друг клас, местена е работу у п.м. Како ке издржу такој 4 године не ми е јасно.

Статус
Затворена за нови мислења.