Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Кејф направија нокаут.Ама стварно како што бев поспан и уморен ме освестија.
Патем поздрав до дечките што правеа „шутка“ на ареа.Јако си го добија по завршување на ареа фатени до вц-ињата.

• Ми се допаѓа
Реакции: Foxboro

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Кејф направија нокаут.Ама стварно како што бев поспан и уморен ме освестија.
Патем поздрав до дечките што правеа „шутка“ на ареа.Јако си го добија по завршување на ареа фатени до вц-ињата.

што бидна, да не га едева ќутек ?

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
што бидна, да не га едева ќутек ?

Не можевме сите да ги фатиме, случајно кога бев до вц едниот го видов го тргнав на страна и го однесов тек до паркингот на машински на мала социјализација.

Јас сфаќам да се шуткаш на панк/метал/итн итн ама мајку му е**м битанги на ареа се бутаат ко телиња неписмени.И пиво истурив и се испогорев со цигари.

• Ми се допаѓа
Реакции: Foxboro

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
Не можевме сите да ги фатиме, случајно кога бев до вц едниот го видов го тргнав на страна и го однесов тек до паркингот на машински на мала социјализација.

Јас сфаќам да се шуткаш на панк/метал/итн итн ама мајку му е**м битанги на ареа се бутаат ко телиња неписмени.И пиво истурив и се испогорев со цигари.
ама убаво ли го среди......:banghead

Avona Vi

Истакнат Член
15 февруари 2012
493
630
93
Вчерашнот ден.. хаос,ужас, мислев дека нема да се средат работите, денес се си дојде на свое место, од убаво поубаво:D .. Имало вистина у тоа „утре ќе биде подобро“.:)

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
ама убаво ли го среди......:banghead
Сва среќа девојката беше до мене и ме молеше да не го тепам.Ама помина само со 2 бокса и 1 нога у стомак.И си легна и ме тргна девојката -.-
Само сакав на раат да пијам пиво :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Hkakashi and Foxboro

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Сва среќа девојката беше до мене и ме молеше да не го тепам.Ама помина само со 2 бокса и 1 нога у стомак.И си легна и ме тргна девојката -.-
Што нетепање ќе беше тоа 2 бокса и 1 нога.... па со 1 удар се нокаутира човек а ти викаш не си го тепал....изгледа го имаш галено а не тепано

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Од кога Боби,еден мој школски ми рече здраво се ми отиде назад |-(ај да се фрли некаде у Брегалница нејке да е лошо.
И луге ако видите пц што лета да знаете дека е мојот.:rolleyes:

Статус
Затворена за нови мислења.