Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Би сакала да дадам предлог за во подфорумот општо здравје да се направи тема Општи здравствени проблеми-прашања и одговори, тука може да се праша од секаков вид на здравствен проблем и мислам дека така би било подобро отколку да се отвараат теми една по една и да се собираат само..

Видов дека Mila Kunis и Trajche се модератори во тој подфорум па можат да размислат во врска со ова, не велам дека мора да прифатат :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis and Trajche

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
абе луѓе колку трае зуењето во уши после концерт.......
зависи колку долго си бил изложен. Мене некад 3 дена ме има мавнато Ама тоа беше поради тоа што бев во први редови, меѓу звучник.

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
зависи колку долго си бил изложен. Мене некад 3 дена ме има мавнато Ама тоа беше поради тоа што бев во први редови, меѓу звучник.
па и јас исто бев до звучници...............у пм......ама ќе помине така?

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
па и јас исто бев до звучници...............у пм......ама ќе помине така?
Без гајле. Памет за следен пут мењај места во тек на концерт, шуткај се малку навака натака.

• Ми се допаѓа
Реакции: Foxboro

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
Без гајле. Памет за следен пут мењај места во тек на концерт, шуткај се малку навака натака.
абе обично си земам памук или од аптека си купувам затки за во уши ама овој пат заборавив.............јбг

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
брат стој си до шанкче и играј си на страну такој, не до звучници, праф осеќај фраерски ке га доживиш тк : P
aa и башка ке моеш на раат да си праиш муабет ако уопште дојде до муабет на концерт,
пример ја и на журке и на концерти не ќуту : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Hkakashi and Foxboro

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ја пејам брат ........:rofl
a живи јајца едеш ли ? haha шалу се,
па ако де, пој си од шанк, боље акорд ке фатиш хаха, а што музика ? рок панк, на живи сфирке ли идеш, шуткаш се како мува без главу, пази да не ти стаиф иглу у пиво хахах : )

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
a живи јајца едеш ли ? haha шалу се,
па ако де, пој си од шанк, боље акорд ке фатиш хаха, а што музика ? рок панк, на живи сфирке ли идеш, шуткаш се како мува без главу, пази да не ти стаиф иглу у пиво хахах : )
па брат најболје ми е на живи свирки.....а најмногу идем на рок панк метал....шутки обавезно, не могу без нив .........:frantic со мојте киопијаци ги праимо и после сите продужат......иначе најдобра шутка сам имал на Supperhiks - На лута рана

Статус
Затворена за нови мислења.