Сакам да кажам/Сакам да прашам

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Сдк: Не слушам овакви песме, али овај е стварно хит. Не што девојчето е од Куманово и туј живи, него песмата и спот и прикаска све е најнај. Свака част.

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Слобода...ама и слободата треба да има граници!
Колку и да ми се објаснува, никогаш нема да го прифатам фактот дека е сосема нормално еден прч да шета пред мали деца по тенка гаќа преку која му се отсликува природното богатство, притегнато на средина и притиснато ко на џам! Ево децо, биологија у живо, буљете и восхитувајте се на лампионот на вашиот настанок.
А она пусто, мало дете, ко за беља, баш таа висина е, за тет-а-тет (нерелевантен израз) да се најде со Божеството звано Плодни Пендрак.
Ма дома...ма на плажа...ма не ми е гајле, постојат прикладни шорцеви и крај. Безвеза ми е муабетов, со оглед на временскиве услови надвор, ама и една таква слика е доволна да ми го изреволтира мозочево.

И не мешам политика, сите ми се исти ташак, ама подеднакво ми се несфатливи сликине со партиски пиунки под кои пишува „Жена во политиката значи“...е?
Ама нели рамноправна сакаше да биде таа жена, што тогаш мора да се потенцира оти е жена? Па женине во НАСА толку не се посраа со своите позиции.
Не знам дали само мене ми се коси со логиката, ама нема врска, знам само дека јас би радо во кујна отколку во штаб.
И као на плоштад „Собир на жени на ТАА и ТАА партија“, па секоја посебно сликана кај што става донација во кутија, за после да ја отворат истата, и пак, меѓусебно, со по некој денар плус од загорен, залутан шетач што видел жени на куп, си ги поделат парите и се тепаат за промоциите на Авон и Орифлејм.
Барам логика, ама јок...нисам паметна.

Ми се шета на дождов, та ми се умира. Нема ништо поубаво од дожд во мрак...и магла. (inlove)

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
СДК програмирањето ме спобудале, ограничување 1 секунда- да не се оптеварувале серверите |-(

• Ми се допаѓа
Реакции: Lepaa