Сакам да кажам/Сакам да прашам

Marchisio

Староседелец
4 јуни 2012
551
902
1,093
Конечно Сител служи за нешто добро и интересно - пренос на оскарите.
да се прекрстам морам 3 пати 1,2,3 фала богу нешто добро, и онака 2 години го немам сител :D му дадов црвен картон:showoff

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and melpomena

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Добро јутро : )
Овој е наааааааајрано како сам станаја а да сам фтору смену на работу
Ја не стана, ја рипна од креет, мајке ми искрено рипна, прво очни капаци ми се отфорисфа мислиш крила од колибру су ми

Овј ноќ сам га с'нуваја најдугометражан с'н у мој живот, букфално еј
Финта у с'н е дека се заљуби у девојку што никад не сам гу видеја у живо, финта е што девојка е од форум и е мноо луда
Дада луда е и на форум а богами и у с'н беше ненормално луда. Згазисмо се од смеање у с'н, ама и шмекнасмо се...
С'н е бија најдугачак до ск, пет сата с'н eeeej алоооо, ама не ми битна поента на с'н ,да ми беше ке га напишеше овој у тему за Што сонувафме : ) Која емоција се разви у тија пет саата : ) па још си размислују викам леј ама убаву косу и фризуру има, одма ке стау на форум дека сакам такфу, одма си размислува дека нема да га смену однос сс њума на форум , исто ке е, само мааалце онакој фраерски шмек ке ву лупам у пепе :sram ... абе луда работа еј, опседнат ли сам сс форум или не, не сам , с'нови су луда стфар

Девојка незнам дали ке ву биде довољно да се пронајде у овој сфе, мала помош, мислеше дека имаш најз легз у афтобус, а и у с'н ти бесфа џоа секси гризинке..
рока ли рока Пинк Флоид док га штракам сфе овој и прозеам се како луд
Киду да спију па, рано е
е да и још овој да си кажу ... ја нејќеше уопште да се разбуду од тј с'н , ма најбољи беше
а и она ми вика иииии па ти стфарно си бија луд

хахахаха форумски зет ќе станиш кај и да е...
Сон сум сонил
мила мори мамо :rofl

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Мене стварно не ми е јасно што се замислуваат повеќето од половина членови овде на форумот |-( Мислиш многу си јак/а со тоа што ќе ти речам Здраво и започнувам пријателски однос се дружиме нели а ти ми враќаш со нешто ладнокрвно у стил Оди ма шетај губи се.Зашо идете тука ако не сакате да се дружите?Јас како што знам форумот е за дружење (think) споделување на мислења и давање совети.Реч ми Не сакам да пишувам или стај ме на игнор и не те замарај повеќе си бркам работа :)
Кој сака да се дружи со мене има инбокс јас повеќе не се замарам.
Доста е. (wave)

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
СДП: Ќе има ли фудбал?
549910_10151600644924305_962369910_n.jpg