Сакам да кажам/Сакам да прашам

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743

Девојчево не беше едно време член на форумов? :^)
Многу ми се свиѓа видеово, а и песната е добра само мислам дека требаше да ја испее некој со (да речам) позрел глас. Боби има убав глас, ама сепак некако детско звучи.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
:rolleyes: аха Илариа : ) згоооодна куманофка haha ама мала е, незнам мислу дека шеснаезче или петнаезче
Виде гу онј пут ја сс девојки ми она сс дечка ву, не ми кажа здрао, ако ако ке види она, ке дојде на пицу... ке гу глеам у гузицу : ) hah
Ваљда не смее од дечка ву здрао да ми каже : ) hh

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Не ми е јасно од кај доаѓа ова невреме, грмотевици ко да е 27ми август, не 1ви март шо се вели :D Доаѓа крај на свет народеее :giggle
Искрено, мене убаво ми доаѓа. Ме потсетува на лето и покрај тоа што сум стуткана во ќебенце пред печка.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lepaa and violetmoon

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change

Девојчево не беше едно време член на форумов? :^)
Многу ми се свиѓа видеово, а и песната е добра само мислам дека требаше да ја испее некој со (да речам) позрел глас. Боби има убав глас, ама сепак некако детско звучи.
Додека го гледав спотот ме потсети на овој спот скоро се идентични ;)

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Сдк дека вака е поубав денот само треба да најдете некој за друштво(happy)
meteo07.02.2013.jpg

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Додека го гледав спотот ме потсети на овој спот скоро се идентични ;)
Така ако гледаме, и Романците од некого го имаат украдено пошо, прво, денес секој од некаде краде, и второ, темата во видеото ти е уствари една од најкористените теми за видеа низ цел свет.
И пак мене македонското видео повеќе ми се допаѓа. ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini