Само за информација, опоменувачкиот поен беше истечен.Некој ќе ми го тргне ли опоменувачкиот поен, МЕ ИРИТИРА страшно.
Го тргнав за да не те иритира
Само за информација, опоменувачкиот поен беше истечен.Некој ќе ми го тргне ли опоменувачкиот поен, МЕ ИРИТИРА страшно.
Затоа што кога го немаше правилото, имаше членови со огромни потписи вклучувајќи бои, слики, гиф анимации и што не.Добро, сакам да прашам...
Зошто постои правилото за потписот да биде со големина 2ка, без болд, италик и тн... кога никој тоа не го почитува?
Глупо е да имаш невидлив потпис што треба да се чита со лупа...
Не сакам да прекршувам правила, затоа сакам да зборниме овде и да ми објасните во што е штосот...
...што во суштина на секој нормален форум е дозволено и регулирано со големина на сликата.Ти веќе го прекршуваш правилото со емотиконот. А исто и јас со големината на фонтот
Штосот е шо пред една година некои членови имаа опнато .gif слики во потпис.
Кога ќе го спроведеме тоа технички да се ограничи, ќе разговарам со модераторите за да го „олабавиме“ малку тоа правило....што во суштина на секој нормален форум е дозволено и регулирано со големина на сликата.
Ами ко така напрај ги само активните да се прикажани, истечените веднаш по истекувањето да ги снемува. Вака може на сите им пречат да ги гледаат опомените и треба сите еден по еден да пишат за да им се тргнат? Не дека мене ми пречат, да не се сфатиме грешка, ама сигурно постои уште некој што ќе каже дека му пречат и сака да ги тргнат, а јас сакам да стојат барем активните за да си имам преглед до кога ми се опомените.Само за информација, опоменувачкиот поен беше истечен.
Па дај тогаш тргни ни ги на сите .. пошо некои имаат 20+ и можеби ги иритира, од кај знаеш. Пошо многу бодат у очи .. те скренуваат дома ти се иде лаптопот да го искршиш оти имаш казнени поени. Сфашта човече, зошто постои таков народ ..Само за информација, опоменувачкиот поен беше истечен.
ако се фаќаме за безвеза работа, и ти си тој што се фаќа за безвеза.Сепак... мислам дека треба да се прогледува кроз прсти за смајли и за малку поголем фонт... еве на пример колку овај што пишувам...
едит... дечки искулирајте малце... за безвеза работа се фаќате...
Само за информација, опоменувачкиот поен беше истечен.