Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Не мора јас да бидам исклучок ама кои правила се тие да ставате поени а да не ги бришите, значи иритирачки до крај, со еден глупав поен се ќе уништите. Кај шо му е место ставајте кај што не му е мислите му ја малку.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Не мора јас да бидам исклучок ама кои правила се тие да ставате поени а да не ги бришите, значи иритирачки до крај, со еден глупав поен се ќе уништите. Кај шо му е место ставајте кај што не му е мислите му ја малку.
е многу смета на крај на профилот .. ептен го грди ... свашта.

• Ми се допаѓа
Реакции: Aleksis and existence

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Kitty
Јас ги имам 31 опомена, па не се бунам дека ми пречат. И плус тие поени ти се истечени и всушност не ти се ни опоменувачки поени веќе туку истечена опомена. Не гледам што е тоа толку грдо, го има на сите форуми и никој не се пожалил досега. Плус тоа порано кога ги немаше Јас се бунев за да ги стават за да имам преглед до кога ќе ми траат опоменувачките поени. Ако толку ти пречи тоа поле, симни си некој адон за едитирање и скриј го и нема да го гледаш.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Профил ми е, двор ми е. Тоа е како да ми сметаат цвеќињата во дворот. Не ни обрнувам внимание на опомените / казнени поени.

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Само мене ли ми се случува кога праќам пост, ми се испраќа по два пати, а стискам само еднаш испрати?
Ова во последниве два дена постојано ми се случува.
Ако ти јавува „Се појави грешка, серверот покажа непослушност“ или нешто у тој стил, тогаш до тоа е.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Ако ти јавува „Се појави грешка, серверот покажа непослушност“ или нешто у тој стил, тогаш до тоа е.
Не, не се појавува тоа, обично си е се и после откако ќе стиснам испрати си го гледам мислењето седум осум пати едно под друго, па кога одам на нови мислења таму го има два пати. Два три дена така ми прави.

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
Добро, сакам да прашам...
Зошто постои правилото за потписот да биде со големина 2ка, без болд, италик и тн... кога никој тоа не го почитува?
Глупо е да имаш невидлив потпис што треба да се чита со лупа...

Не сакам да прекршувам правила, затоа сакам да зборниме овде и да ми објасните во што е штосот...

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Не сакам да прекршувам правила, затоа сакам да зборниме овде и да ми објасните во што е штосот...
Ти веќе го прекршуваш правилото со емотиконот. А исто и јас со големината на фонтот :)
Штосот е шо пред една година некои членови имаа опнато .gif слики во потпис.