Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
27
Битола
Постирајте ги тука сите ваши предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот, отварање нови подфоруми, поставување нови модератори и слично.
 
Последна промена од модератор:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Јована and Cristian

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,555
1,133
Најпрво честитки до администрацијата на ЦРНОБЕЛО за форумот, одличен е, како и вие така и ние членовите сме на самиот почеток, и сите допринесуваме кон негово развивање. Мој предлог доколку би можело да се додаде под форум „Фитнес„
Ви благодарам многу.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Blueberry and Jackal

efederer

Админ
Член на администрација
2 октомври 2011
155
256
1,063
Најпрво честитки до администрацијата на ЦРНОБЕЛО за форумот, одличен е, како и вие така и ние членовите сме на самиот почеток, и сите допринесуваме кон негово развивање. Мој предлог доколку би можело да се додаде под форум „Фитнес„
Ви благодарам многу.
Додаден е под форум Фитнес како дел од форумот Здравје ;)
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Trajche

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,758
2,401
1,133
www.crnobelo.com
Постирајте ги тука сите предлози во однос на функционалноста на форумот.
 

Farfalla

Староседелец
14 февруари 2012
455
1,010
1,103
Организираноста на форумов е ужас. Во кафе муабети има теми што слободно може да одат во другите подфоруми.
Колку што успеав да разгледам многу теми имаат печатни грешки во насловите.
Има безвезални отворени теми, кои не поттикнуваат, ниту некогаш ќе поттикнат голема дискусија.
Општи прашања и Сакам да прашам не е иста?
Прегледност= 0

И уште нешто.. Нека се пишува литературно, а не на сите дијалекти од Македонијава
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: live.your.life and Sutrak

важна

Истакнат Член
14 февруари 2012
552
694
93
30
Скопје
Организираноста на форумов е ужас. Во кафе муабети има теми што слободно може да одат во другите подфоруми.
Колку што успеав да разгледам многу теми имаат печатни грешки во насловите.
Има безвезални отворени теми, кои не поттикнуваат, ниту некогаш ќе поттикнат голема дискусија.
Општи прашања и Сакам да прашам не е иста?
Прегледност= 0

И уште нешто.. Нека се пишува литературно, а не на сите дијалекти од Македонијава

Јас досега забележав 2-3 теми само кои што не се на своето место, а ти викаш дека целосно организацијата е ужас. Таа тема што си ја забележала во кафе муабети пријави ја и ќе ја преместат од администрацијата. Печатни грешки може да има и во некој документ, а не пак во тема на форум. Инаку постојат опширни и кратки теми. Каква дискусија сакаш на тема каков мобилен користите? Си одговараш кратко и јасно и завршена приказна, ама тоа е далеку од безвезална тема.

Ако имаш некоја идеа за тема, отвори :) сепак за тоа е форумот нели :)
Ах да, зошто да не се употребуваат дијалектите? На кој форум кажи ми ти мене е забрането пишување на дијалекти?
 

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,758
2,401
1,133
www.crnobelo.com
Организираноста на форумов е ужас. Во кафе муабети има теми што слободно може да одат во другите подфоруми.
Колку што успеав да разгледам многу теми имаат печатни грешки во насловите.
Има безвезални отворени теми, кои не поттикнуваат, ниту некогаш ќе поттикнат голема дискусија.
Општи прашања и Сакам да прашам не е иста?
Прегледност= 0

И уште нешто.. Нека се пишува литературно, а не на сите дијалекти од Македонијава

Здраво Farfalla најпрвин добредојде и ти благодарам што преземаш иницијатива за подобрување на форумот.

Доколку нешто сметаш дека не е во ред, слободно напиши ни и предлог како ти би го поправила.

Во однос на дијалектите, секој може да си пишува како што сака. Ова не е „Говорете македонски“ ;)