Не мора јас да бидам исклучок ама кои правила се тие да ставате поени а да не ги бришите, значи иритирачки до крај, со еден глупав поен се ќе уништите. Кај шо му е место ставајте кај што не му е мислите му ја малку.
е многу смета на крај на профилот .. ептен го грди ... свашта.Не мора јас да бидам исклучок ама кои правила се тие да ставате поени а да не ги бришите, значи иритирачки до крај, со еден глупав поен се ќе уништите. Кај шо му е место ставајте кај што не му е мислите му ја малку.
Ако ти јавува „Се појави грешка, серверот покажа непослушност“ или нешто у тој стил, тогаш до тоа е.Само мене ли ми се случува кога праќам пост, ми се испраќа по два пати, а стискам само еднаш испрати?
Ова во последниве два дена постојано ми се случува.
Не, не се појавува тоа, обично си е се и после откако ќе стиснам испрати си го гледам мислењето седум осум пати едно под друго, па кога одам на нови мислења таму го има два пати. Два три дена така ми прави.Ако ти јавува „Се појави грешка, серверот покажа непослушност“ или нешто у тој стил, тогаш до тоа е.
Ти веќе го прекршуваш правилото со емотиконот. А исто и јас со големината на фонтотНе сакам да прекршувам правила, затоа сакам да зборниме овде и да ми објасните во што е штосот...