Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
@ipopovski тргни ги горе името, сандаче и известувања и остави ги само иконите таму. Знаеме сите кое што е.
+ ако веќе ги оставаш горенаведените, рашири ги малку како минатиот пат .. никот ми е до половина а после е 3 точки.

Мада првово мислам дека е подобро.

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
@ipopovski тргни ги горе името, сандаче и известувања и остави ги само иконите таму. Знаеме сите кое што е.
+ ако веќе ги оставаш горенаведените, рашири ги малку како минатиот пат .. никот ми е до половина а после е 3 точки.

Мада првово мислам дека е подобро.
Провери сега дали ти го дава цел никот?

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
91
Многу добра опција е што може да си кликнеш "пријави" за свој пост,честитки до оној кој го смислил тоа!:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Змејче

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Многу добра опција е што може да си кликнеш "пријави" за свој пост,честитки до оној кој го смислил тоа!:rofl
Копчето си е сосема на место. Можеби ќе ти истече времето за едитирање, а ќе сакаш да додадеш/избришеш нешто или сметаш дека мислењето не ти е за таа тема, па наместо линкови по ПП, само пушташ пријава со образложение.

• Ми се допаѓа
Реакции: existence and ipopovski

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
91
Копчето си е сосема на место. Можеби ќе ти истече времето за едитирање, а ќе сакаш да додадеш/избришеш нешто или сметаш дека мислењето не ти е за таа тема, па наместо линкови по ПП, само пушташ пријава со образложение.
Подобро да го зголемите времето за едитирање или воопшто да нема време,вака до нос да ви ги сервираат грешките,наместо сами тоа да го направат членовите доколку сметаат дека треба да додатат или изменат нешто.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
@alf премногу беше злоупотребувана таа пиши-бриши опција. Час-два е сосема доволно.
А не вака некој после пола година се пронашол во теснец за нешто што кажал, па брза да менува дури не го нашле. А тоа неретко се случува(ло).:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Pica pica