Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
@ipopovski
Не знам дал намерно си ја оставил можноста кога пишуваш нешто, а не го постираш, напишаното останува во текст едиторот. Исто така за црниот скин мислам дека треба да најдеш смешковци без бели рамки затоа што многу лошо изгледаат на црна позадина сегашниве.
И уште еден предлог, да се стави опција за мулти-цитат.

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
@ipopovski
Не знам дал намерно си ја оставил можноста кога пишуваш нешто, а не го постираш, напишаното останува во текст едиторот. Исто така за црниот скин мислам дека треба да најдеш смешковци без бели рамки затоа што многу лошо изгледаат на црна позадина сегашниве.
И уште еден предлог, да се стави опција за мулти-цитат.
Да, ги сочувува како Drafts.
Смешковците се gif анимации за кои не успеав да најдам подобар квалитет кој би одговарал за на темна позадина.
За сега ќе мора да останат така.

Ќе дадеме мултицитат.

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Најверојатно јас нешто не правам како треба ама зошто смешковците не ми излегуваат?

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Најверојатно јас нешто не правам како треба ама зошто смешковците не ми излегуваат?
Сега се наоѓаат под мислењето, а не како пред надоградбата, над мислењето. За време додека го пишуваш истото, секако.

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Сега се наоѓаат под мислењето, а не како пред надоградбата, над мислењето. За време додека го пишуваш истото, секако.

Ги нема под, пак се над мислењето каде што стојат сите опции како за вметнување слика, видео, цитирање итн итн ама кога стиснувам на знакчето за смешковци ми се отвора Vube а смешковци нема.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ги нема под, пак се над мислењето каде што стојат сите опции како за вметнување слика, видео, цитирање итн итн ама кога стиснувам на знакчето за смешковци ми се отвора Vube а смешковци нема.
Скенирај си го компјутерот, веројатно имаш некој вирус што ти прави redirect или имаш инсталирано нешто што те носи на таа реклама на vube. До форумот не е сигурно.

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Tooltip-овите да се тргнат по можност, не се воопшто корисни..освен за тренирање живци :svirka