Последен гледан филм со рецензија

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Fire with fire
многу добар филм, за човекот кој е сведок на убиство на негови познаници. Треба да сведочи во суд против најголеми криминалци и убијци и затоа влегува во програмата на заштитени сведоци. Во меѓувреме се заљубува во една полицајка која е причина за самиот да се пресмета со мафијата. Брус Вилис овде се јавува во улога на детектив.
Fire-with-Fire-poster.jpg

Мортидо

Староседелец
6 март 2012
1,056
1,575
1,133
Yellowknife, NT, Canada
metatron86.deviantart.com
Midnight in Paris
MV5BMTM4NjY1MDQwMl5BMl5BanBnXkFtZTcwNTI3Njg3NA@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1605783/
Еден писател ќе биде ептен хардкор носталгичар за Париз у 20тите при што ќе посака да живее во Париз, а дури и желбата ќе му се оствари така што не знам како ама секоја вечер ќе патува низ времето назад у 20те и ќе запознае доста славни фацки од тоа време. Добар филм, но со лош крај. Се си очекував на крај да кажат дека уствари батето е шизо или DID ко у Шатер Ајленд така нешто, но не. Како и да е, ме бендиса.

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
EXTRACT
Интересни и комични ситуации му се случуваат на газдата на фабриката за екстракти, како со неговите вработени така и со неговата сопруга. Добар е филмот ама ништо посебно.
extract_poster1.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Viktor k

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Home alone 5
Нов дел и нова авантура во стар стил, како и секој дел така и овој, интересен забавен и божиќен..Ехх го обожавам филмот..
home-alone-the-holiday-heist.jpg
home-alone-5.jpg

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Bachelorette
интересна комедија, другарките се собираат да прослават моминска вечер и нормални се ќе тргне наопаку
Bachelorette-Giveaway.jpg

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Excision [2012]
image411-700x526.jpg

Боже Петра, налудничав филм.
Поштенка, го пуштив поради Метју, па не ми го направи ќефот со брада, ама пак скокотлива е тематиката.
Тинејџерка со делузии има постојани, бизарни сексуални фантазии кои вклучуваат крв, мртовци и слични работи.
Звучи морбидно, ама добро се склопени сцените, не се некои мрачни и грозни.
Ако сакате испревртена човечка психа со доза бизарност, гоу ахед.

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Bourne legacy
Премногу добар и глумец и филм. Борн е еден од неколкуте членови кои се во програма за експериментирање со вируси и лекови. Сите членови умираат и нормално Борн се бори до крај. чиста 10 ка
bourne-legacy-poster-teaser.jpeg

Christmas lodge
Интересно божиќно филмче, романтична фамилијарна драма..
Christmas-Lodge-1024x1024.jpg

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
The Family Stone. Започнува со еден пар кој оди кај семејството на момчето за Божиќ, а тоа е воедно и прва средба на девојката со семејството на дечково. Што и да направи девојката, не им одговара на другите, па никој не ја сака, освен еден од браќата на дечкото. Се испреплетува приказната, доаѓа и сестрата на девојката напомош... И непредвидлив крај има. Мислев дека ќе е уште едно Божиќно филмче, колку да ми помине времето, ама испадна многу добар.

~ Скарлетка ~

Активен Член
25 октомври 2012
348
204
43
36
Скопје
(Act Like A Lady) Think Like A Man
Доволно е јасен насловот ;) Се работи за неколку типа на мажи поточно за: тип што не се обврзува, мамин син, шмекер, среќно оженет, уште посреќно разведен и сонувач и слични типови на жени т.е. таа што чека прстен, самохрана мајка, сама свој маж, лесна, омажената и разведената. Цаката е што жените решаваат да си го сменат животот на подобро под влијание на истоимената издадена книга која се појавува во нивните животи и натаму има интересни пресврти кои се доиста интересни за гледање.

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
This means war :)
Акција-романса-комедија.
Станува збор за двајца партнери, тајни агенти на циа а воедно и најдобри другари. Запознаваат иста девојка и се заљубуваат во неа, во моментот кога и двајцата во исто време си покажуваат слики од девојката со која излегуваат остануваат вчудоневидени од фактот дека се работи за истата девојка ,но ниту еден не е спремен да се откаже од неа.Постигнуваат џентлменски договор и се впуштаат во борба по срцето на девојката во која само еден може да победи.Борба во која навидум постојат правила, но е не е се така чисто...ќе видите од поплавување на станови,зашеметување со стрели,па се до пратење со авиони. Филм кој ќе ве остави без здив во исчекувањето на следната будалаштина која овие двајца згодни момци ќе ви ја приредат.