Последен гледан филм со рецензија

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
многу убав филм ,кој меѓувремено ви го препорачувам да го погледнете...Се работи за богаташ кој после собраќајна несреќа останува хендикепиран во количка и еден црнец се грижи за него ... тажен филм со многу комични сцени !!! Инаку се работи за вистинска приказна ...

• Ми се допаѓа
Реакции: She

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Филмот не ми беше нешто кој знае што...нема никаква прича во него..ама ај за атер на Мила Кунис...мора да се гледа...
Ted-Movie.jpg

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
the-dictator-1.jpg

Интересен филм...диктаторот за кратко време ќе го смени своето видување за светот...и животот...

• Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Добар филм, обожавам ваков жанр.
Изенхард е момче кое се заљубува во една девојка, која ќе биде убиена. Трагајќи по убиецот тој ќе дојде до тајните за своето раѓање и кои се неговите вистински родители.. интересна приказна.
isenhart.jpg

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Варљиво лето 68’
Кој не го гледал под итно да си го пушти филмов е од калибар на Ко то тамо пева , Викенд на мртовци и слични такви комични филмови снимени во текот на 80 и 90 години кога играа најдобрите актери од бившите ју простори! Приказната е доста смешна крајот е само зезнат од мене 9/10 заради крајот :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
American Ninja
220px-American_Ninja.jpg

Омилен филм во детството, покрај Роки, Рамбо и остали пуцаљки. :zelen Пак го изгледав за да се потсетам. Добро филмче за тоа време. Мајкл Дудикоф е одличен во улогата на Џо. Типична акција. 1 против сите и на крај се знае тој што бил сам победува.
Оцена 6/10

The Lorax (2012)
220px-Lorax_teaser_poster.jpg

Добар анимиран филм. Гласовите ги позајмуваат Зек Ефрон, Тејлор Свифт и Дени ДеВито. Има добра поука во себе. Според мене вреди да се погледне. Оцена 8.5/10.
Тнидвил е град во кои се е изградено од пластика, дури и земјата е прекриена од пластика. Дрвјата, автомобилите, куќите - се е пластично. Во него живее Тед, 12-годишно момче кое за да си фати ја девојката која ја сака мора да и донесе вистинско дрвце.
На патот по потрагата ќе ја дознае приказната за Лоракс и за тоа како исчезнале дрвјата од нивниот град.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Daredevil!
6260.jpg

Знам дека е стар, ама ете.
Ко огромен љубител на филмови базирани на стрипови, ми се допадна.
Тематиката е јасна. Херојот на чуден начин ги добива своите моќи и потоа ги искористува за спроведување правда.
Џенифер Гарнер ми е и повеќе од одлична во улогата на имењачка ми, само што мојот Daredevil го нема ни за лек. :D
9/10

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
ТОТАЛНО СЕ ПРОНАЈДОВ ВО ГЛАВНАТА УЛОГА НА ФИЛМОТ..А ДЕВОЈКАВА Е ЕПТЕН УБА И СЛИЧНА НА ТАЈА ШО ЈА САКАМ..хехе :)
ztar1.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

Wild.One

Истакнат Член
17 јуни 2012
197
147
343
Wonderland
images

Тој е писател и сака да напише книга ама нема доволно инспирација. Се сретнува со стар пријател кој е дилер и тој му нуди таблета која му ја зголемува работата на мозокот за 20%. Ја пишува книгата за неколку часа, работи на берза, а подоцна станува сенатор на Америка. После толку многу време изгледав здраво филмче. Од срце го препорачувам :)

• Ми се допаѓа
Реакции: alekjov1234 and Slims