Еве прочитај за да не се повторувамМоите најблиски, пред се мојата фамилија секогаш се покрај мене. Ако јас сум срекна на нив не им е ништо друго важно. Хаха свашта!!
http://forum.crnobelo.com/threads/Партнер-од-друга-вера.241/page-6#post-122315
Еве прочитај за да не се повторувамМоите најблиски, пред се мојата фамилија секогаш се покрај мене. Ако јас сум срекна на нив не им е ништо друго важно. Хаха свашта!!
"jas go pocituvam tvoeto mislenje... ama eve ti i uste 100 pricini zosto ne." abe ajde.. sedi si ti doma, ozeni se so devojkata koja ke ja odberat tvoite i okolinata i smisluvaj kako da im ja narusis srekata na drugite zatoa sto si videl ili cul nekoj primer i sekako site drugi se isti, i zatoa sto si zastanal nekade vo 19 vek koga bilo nezamislivo da se mesat veri i nacionainosti. ti teraj si go zivotot ako si tupav ostani si, no nemoj ziti se da gi pravis i drugite. i uste eden golem sovet do tebe: ziti sve izlezi malku od zemjava, prosetaj, razgledaj sto se slucuva po svetov, pa posle ke zboruvame pak.Еве прочитај за да не се повторувам
http://forum.crnobelo.com/threads/Партнер-од-друга-вера.241/page-6#post-122315
Прво и основно во врска со болдот за советот, сум би : Грција, Бугарија, Србија,Хрватска, Австрија, Германија, Франција, Шпанија, Италија и Турција (зборувам со престој, а не со гугле мап или со авионски). Фак оф со болдираното, твоите аргументи се невалидни."jas go pocituvam tvoeto mislenje... ama eve ti i uste 100 pricini zosto ne." abe ajde.. sedi si ti doma, ozeni se so devojkata koja ke ja odberat tvoite i okolinata i smisluvaj kako da im ja narusis srekata na drugite zatoa sto si videl ili cul nekoj primer i sekako site drugi se isti, i zatoa sto si zastanal nekade vo 19 vek koga bilo nezamislivo da se mesat veri i nacionainosti. ti teraj si go zivotot ako si tupav ostani si, no nemoj ziti se da gi pravis i drugite. i uste eden golem sovet do tebe: ziti sve izlezi malku od zemjava, prosetaj, razgledaj sto se slucuva po svetov, pa posle ke zboruvame pak.