Онлајн шопинг

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,621
1,123
3 месеци си купував онлајн се, поефтино е и иа доста избор а башка и лесно е, не се шлаеш по продавници, па пробуваш, па се мислиш.... Ама тоа беше тие 3 месеци додека бев во Америка, сега тука јок, ризик ми е некако многу :eekops:
 

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
22
Куманово
Во македонија мислам дека нема такви сајтови, а од тие амазон и е-беј неможеме ние да купуваме бидејќи се само за америка. Амазон носи и во авганистан и така си купувам, татко ми порача и после ми донесе, си имам патики, саат планирам и облека да си купувам така, има многу убава облека што тука ја нема, а за ефтина цена.
 

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,374
1,871
1,123
Во македонија мислам дека нема такви сајтови, а од тие амазон и е-беј неможеме ние да купуваме бидејќи се само за америка. Амазон носи и во авганистан и така си купувам, татко ми порача и после ми донесе, си имам патики, саат планирам и облека да си купувам така, има многу убава облека што тука ја нема, а за ефтина цена.
Епа баш и за Маакедонија има. Еден другар секоја недела си нарачува облека
 
  • Like
Реакции: Iskra*-*