Онлајн шопинг

Ѕид на плачот

Истакнат Член
20 септември 2016
222
113
343
28
Скопје
Кажете ми нешто за страната Joom?! Дали е безбедно, ми се лаже око, кога ги гледам цените и убавите блузи, туники, шминки некои...
 

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
2,417
7,077
1,153
Big Sur
Малце ми е шубе да купувам онлајн облека.
Имам нарачано можда два пати маички од наши продавници (но навистина продавници, само што вршат и достава, а не овие само онлајн што се и со слики од нет), ми доставија по карго и среќа испаднаа супер нарачките.
Вака го користам само АлиЕкспрес за ситници ко прстени, часовници, беџови, маски за телефон, итн. Досега немам добиено лоша нарачка, но многу е битно да се гледаат ривјус од клиентите долу, посебно ако оставиле слики од купеното.

Сајд ноут: Ако некогаш ви треба добро смеење, барајте ривјус со слики кај машките танги. Не мора фала. :zelen :zelen :zelen