На колку години ја изгубивте невиноста?

Ucitelka

Нов член
2 ноември 2013
9
1
3
34
19. не се каам иако типот излезе најголемата гнаса и бесчувствително ѓубре на крајот.
 

dalmatian

Полноправен Член
2 март 2014
50
12
8
На колку години го имавте вашиот прв секс?Јас го имав на 16:)
 

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
27
домче
Интересно што гледам и бројки преку 20 години. Прашај по другари и ќе ти речат дека уште од 8мо имале завршено работа... и јас секирај се ко мал дека уште јас останав :rofl

Зезанција на страна, 18 полни, со неколкудена најава пред тоа...и така... се деси ОД ЈЕДНОМ! Цел живот мислев дека е лесна работа, ама не излезе така...:eek:
 

Viktoia

Нов член
9 март 2014
11
11
3
27
18 не беше воопшто романтично. Мислам дека сите демони ги видов.. хаха